kako biste vi reagovali?

"Dok sam se porađala, rekao mi je da se stišam": Supruga Aleka Boldvina šokirala prisećanjem na rođenje deteta

0

Supruga slavnog glumca uvek je otvoreno pričala o svom iskustvu s trudnoćama, porođajem i majčinstvom, a sada je otkrila detalj koji ranije nije pominjala ― da se u jednom momentu njen suprug poneo prilično... neočekivano.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Instruktorka joge Hilarija Boldvin (37), supruga glumca Aleka Boldvina (63), podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram story u kome se prisetila rođenja drugog deteta. Naime, ona je podelila članak s interneta u kom se jedna žena žali da ju je suprug ućutkivao dok se porađala i ispričala da se i njoj dogodilo nešto slično kad je donosila na svet sina Rafaela!


Alek mi je rekao da se stišam dok sam rađala Rafu... Pričao je telefonom i rekao mi: "Pst! Možeš li da se stišaš?" ― napisala je Hilarija.

 

Čim je to izgovorio, shvatio je da zvuči kao se*onja, pa se uplašio. Brak se ipak nastavio, posle smo dobili još 552 bebe. Sad mu dozvoljavam da uđe nakon što primim epidural. Poštedeću vas detalja o mojoj reakciji za sad... Ali to se više nikad nije desilo ―  dodala je.

 

Hilarija Boldvin
foto: Instagram

Par zajedno ima šestoro dece: ćerku Karmen (8) i sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3), Eduarda (1), kao i nedavno rođenu bebu Mariju, koja je došla na svet uz pomoć surogat-majke. Alek s bivšom suprugom i slavnom glumicom Kim Bejsinger ima i ćerku Ajrlend.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Glumac Alek Boldvin inače se našao u centru tragedije na snimanju filma "Rust" u Santa Feu, kada je slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), dok je režiser Džoel Souza (48) hospitalizovan zbog povrede.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Nema reči da opišu moj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnela život Haline Hačins, majke, supruge i naše uvažene koleginice. Potpuno sarađujem s policijom u istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do ove tragedije ― saopštio je potom.


 

 

makonda-tracker