više ništa nije isto

Satima je bio HISTERIČAN, ostario preko noći: Alek Boldvin viđen u društvu muža i sina saradnice koju je slučajno ubio

0

Čuveni glumac koji je pre nekoliko dana na snimanju filma Rust upucao dvoje ljudi, od kojih je jedna osoba stradala, neutešan je

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošle nedelje glumac Alek Boldvin (63) je na snimanju filma Rust slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), dok je režiser Džoel Souza (48) hospitalizovan zbog povrede, saopštila je policija Santa Fea.


Glumac je nakon tragedije najpre viđen uplakan ispred kancelarije okružnog šerifa, a potom se oglasio na Tviteru nakon što je potresna vest obišla vest.

 

Nema reči da opišu moj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnela život Haline Hačins, majke, supruge i naše uvažene koleginice. Potpuno sarađujem s policijom u istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do ove tragedije ― napisao je Boldvin između ostalog.


Tokom vikenda su paparaci ponovo fotografisali Boldvina, kada je izašao iz hotela u Santa Feu s Metjuom i Androsom Hačinsom, suprugom i sinom stradale Haline. U jednom momentu njih dvojica se grle, a mnogi su primetili da Boldvin izgleda kao da je preko noći ostario bar deceniju.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kako kažu izvori sa seta, Alek je bio "histeričan i apsolutno neutešan satima" nakon što je upucao kolege, a mediji pišu da se povukao iz svih projekata u kojima trenutno učestvuje.

 

Tako se on nosi s teškim stvarima. Kad god se desi nešto loše, on se bar na kraći period povuče iz javnosti ― rekao je za People neimenovani izvor.
 

 

makonda-tracker