porodične vrednosti

Uz supruga i u najtežim trenucima: Hilarija Boldvin podelila jednu od najlepših fotografija otkad je znamo

0

Poznati glumac i dalje je paralisan usled nezapaćene tragedije, a supruga mu daje neizmernu podršku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga Aleka Boldvina saoseća se sa njegovom tugom i boli nakon što je iz nehata na snimaju filma "Rđa" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio kolegu.

 

Hilarija je bila potpuno paralisana kada je pre desetak dana saznala šta se dogodilo na setu, a Boldvin je danima van sebe zbog slučajne tragedije. Vreme neumitno teče, ali je za glumica stalo trenutka kada je shvatio šta se dogodilo.

 

“Nije mi dozvoljeno da komentarišem jer je istraga u toku. Naredbu sam dobio od odeljenje šerifa u Santa Feu. Ne mogu da odgovorim ni na jedno pitanje o istrazi. Ne mogu" ― rekao je kratko za medije.

 

Prva objava Alekove supruge naišla je na reči podrške, a glasila je ovako:

 

"Moje srce je sa Halinom. Njenim mužem. Njenim sinom. Njihovom porodicom i voljenima. I sa mojim Alekom. Tužno je. "Nemam reči" zato što je nemoguće izraziti šok i bol u srcu zbog ovakve tragične nesreće. Gubitak. Podrška", napisala je, a ovog jutra istakala je da je sve vreme podrška svom voljenom.

 

"Volim te i tu sam" ― kratko je napisala pored dirljive fotografije gde se drže za ruke.

 

Poznati par dobio je tokom braka šestoro dece, a najmlađu devojčicu na svet je donela surogat majka.

 

Naslednici Karmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Edu su fizički veoma slični poznatom glumcu, ali malena Marija Lusija ima iste ―  ledeno plave oči poput Aleka, što je prava slučajnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker