ODUŽILO SE

Alek Boldvin predao svoj TELEFON šefu policije: Poruke, fotografije, snimci biće ključni za utvrđivanje krivice

0

Otkako je na snimaju filma "Rđa" usmrtio koleginicu Halinu Hačin njegov život pretvorio se ružan san.

foto: Instagram
foto: Instagram

Bura nakon ubistva iz nehata direktorke fotografije Haline Hačins na snimanju filma "Rađa" ne jenjava, a medijska pažnja koju dobija Alek Boldvin i Halinini najbliži napravila je pravi razdor među ljudima.

 

Glumac dalje ne može sebi da objasni na koji način je usmrtio koleginicu, a kako bi preživeo najteže životne momente vreme provodi sa suprugom Hilarijom i šestoro dece.

 

Alek je početkom januara izjavio da svakodnevno sarađuje sa vlastima kako bi se što pre donela konačna odluke i presuda u vezi sa ovim nemilim slučajem.

 

Iako tvrdi da nije krv za smrt Haline Hačins, neće bežati od odgovornosti ukoliko ga budu osudili.

 

Prikupiće se informacije koje sadrži njegov telefon i dostaviti dokaze kancelariji šerifa okruga Santa Fe, rekao je Huan Rios portparol tog okruga i tako potvrdio da je glumac Alek Boldvin predao telefon nadležnim institucijama, piše CNN.

 

 

Sudija za prekršaje u Santa Feu Dejvid Segura 16. decembra odobrio je nalog za pretres koji je omogućio lokalnoj policiji da pretraži Baldvinov telefon u potrazi za dokazima važnim za istragu ubistva Haline Hačins 21. oktobra na snimanju niskobudžetnog vesterna "Rust".

 

Podsetimo, otac nastradale Haline Hačin decembra protekle godine promenio je mišljenje o tragediji i potezima koje je činio Alek nakon smrti njegove ćerke.

 

Ne mogu da razumem Alekovo ponašanje. Zašto je obrisao svoje tvitove kada je postalo jasno da je bilo snimanja na probi? A zašto je pucao na pripremama? Revolver je tip pištolja koji ne puca pre nego što se pritisne okidač i Alek je delimično kriv za izazivanje tog metka. Jasno mi je da je Boldvin ispalio hitac iz svoje ruke, tako da mi je teško da razumem kako on ne može da bude delimično odgovoran za smrt moje ćerke — rekao je Anatolij, prenosi "The Sun".

 

Halina Hačins
foto: Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker