užasno...

SEDMORO dece, porodica kao iz FILMA: Alek Boldvin je do kobnog jutra živeo BAJKU, a u sekundi se SVE PROMENILO

0

Čitav Holivud i svet potreseni su tragedijom koja se desila u Santa Feu, kada je glumac Alek Boldvin na snimanju filma ubio Halinu Hačins i povredio Džoela Souzu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Alek Boldvin je tokom snimanja filma Rast kod Santa Fea ubio direktroku fotografije Halinu Hačins i povredio režisera Džoela Souzu. Tragedija se desila pucanjem iz pištolja rekvizita, a Holivud je na nogama.

 

Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena ― rekao je portparol policije Huan Rios.

 

 

Da sve bude bizarnije, Boldvin u ovom ostvarenju igra dedu dečaka koji je slučajno izvršio ubistvo. Boldvin je fotografisan ispred prostorija okružnog šerifa Santa Fea, a izgledao je uplakano, dezorijentisano, slomljeno.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Istraga će utvrditi šta se tačno i precizno desilo, ali jasno je da Boldvinov život ne može biti isti kao do ovog tragičnog događaja.

 

Alek Boldvin je do ovog dana živeo pravi život iz bajke. Njegova porodica je jedna od najvećih u svetu poznatih, a sa svojom suprugom Hilarijom izgradio je pravu imperiju sreće.

 

Alek i Hilarija imaju šestoro dece, Karmen, Rafaela, Leonarda, Romea i Edua, a u martu ove godine otkrili su da se njihovoj porodici priključila i beba Lusija.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Spekulisalo se kako je Lusiju rodila surogat majka, a par se na ovaj potez odlučio još dok je Hilarija bila u drugom stanju sa Eduom.

 

Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki ljudi skupljaju automobile, neki satove, neki umetnine. Moja supruga sakuplja bebe.Ona voli bebe — pričao je Boldvin u emisiji Elen Dedženeres.

 

 — Čim beba napuni tri godine, kad nisu zabavne koliko su bile, pogledamo se i kažemo: "Vreme je za još jednu".

 

Hilarija i Alek borili su se sa gubitkom beba i pobačajima, ali do sada su uvek ostajali jaki i nikad nisu napuštali svoj san o velikoj porodici.
 

Osim dece sa Hilarijom, Alek Boldvin ima i ćerku Ajrlend, koju je dobio tokom braka s koleginicom Kim Bejsinger.

 

Ostaje da se vidi šta će pokazati istraga i na koji način će Boldvin nastaviti svoj život...

 

 

makonda-tracker