potresno

"Ja NISAM PUCAO U NJU!" Prvi intervju Aleka Boldvina nakon tragedije ostavlja Ameriku bez reči

1

Nakon dva meseca neizvesnosti, misterije i žaljenja za ženom koja jeusmrćena na nesvakidašnji način ― tokom snimanja filma, glumac Alek Boldvin progovorio je o najbolnijoj stvari koja mu se dogodila u životu

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Sredinom oktobra, svet je šokirala vest da je glumac Alek Boldvin (63) je na snimanju filma Rust slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), dok je režiser Džoel Souza (48) hospitalizovan zbog povrede, saopštila je policija Santa Fea.


On je odmah dao izjavu u policiji, a paparaci su ga fotografisali ispred kancelarije okružnog šerifa kako neutešno plače. Kada je vest obišla planetu, on se oglasio i na Tviteru.

Nema reči da opišu moj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnela život Haline Hačins, majke, supruge i naše uvažene koleginice. Potpuno sarađujem s policijom u istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do ove tragedije ― napisao je Boldvin između ostalog.

 

On je potom viđen kako se grli s Metjuom i Androsom Hačinsom, suprugom i sinom stradale Haline.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Glumac je sada dao prvi intervju nakon ove tragedije, i to poznatom novinaru Džordžu Stefanopulosu, za ABC. On će biti objavljen danas, ali već i sama najava je potresna i iznenađujuća. Naime, na pitanje zašto je uopšte uperio pištolj u direktorku fotografije i povukao oroz, on je rekao:


Obarač nije povučen. Ja nisam povukao obarač. Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao oroz, nikad.


On je istakao i da nema predstavu kako se pravi metar uopšte našao u tom pištolju.


Neko je stavio pravi metak, a metka uopšte nije trebalo da bude na tom imanju — rekao je glumac.


On je vreme bio vrlo emotivan i jedva zadržavao suze, naročito dok je pričao o pokojnoj Halini.

Bila je neko koga su voleli svi koji su radili s njom, sviđala se svima koji su radili s njom, svi su joj se divili... Meni ovo ne deluje moguće — iskren je bio glumac, koji je na pitanje da je ovo nešto najgore što mu se desilo u životu odgovorio potvrdno i dodao da ne prestaje da razmišlja o svemu što se desilo i preispituje se da li je postojalo išta što je mogao da uradi da spreči tragediju, ali odgovora nema.


Stefanopulos je tokom gostovanja u emisiji Good Morning America, kada je najavio emitovanje ovog razgovora, istakao da je intervju s Alekom Boldvinom bio "najsiroviji i najintenzivniji" u njegovoj karijeri.


Uradio sam hiljade intervju tokom proteklih 20 godina u ABC-u. Ovo je bilo nešto najintenzivnije što sam do sad doživeo. Kao što možete zamisliti, bio je razoren, ali je takođe bio veoma iskren, bio je vrlo pristupačan. Odgovarao je na svako pitanje, pričao je o Halini Hačins, pričao je i o susretu sa njenom porodicom. Detaljno je objasnio šta se dogodilo na setu tog dana i moram da vam kažem da sam bio iznenađen mnogim stvarima tokom tih sat i dvadeset minuta koliko smo juče sedeli — rekao je novinar.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Tokom jednog obraćanja putem društvenih mreža prethodnih nedelja, Boldvin je o svemu rekao:


Umrla je žena. Bila je moja prijateljica... Bila je moja prijateljica. Onog dana kada sam stigao u Santa Fe pre početka snimanja, odveo sam je na večeru sa Džoelom, režiserom. Bili smo vrlo, vrlo dobro uigrana ekipa koja je zajedno snimala film i onda se desio ovaj užasan događaj — bio je skrhan glumac.

 

 

makonda-tracker