(foto)

Ne mare za poglede celog sveta! (Još uvek oženjeni) najbolji frajer Holivuda i najpoznatija KUGUARKA uhvaćeni zajedno

0

Na žurki koja je za poznate upriličena odmah posle dodele Oskara bilo je mnogo zanimljivih trenutaka, ali jedan je bio posebno iznenađujući...

foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Proslavljeni glumac Džejson Momoa (42), koji je zauvek kupio naklonost dama ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola", nedavno je najavio da se razvodi.


Glumac i njegova koleginica Lisa Bonet (54) zajedno su proveli 16 prelepih godina i dobili dvoje dece, a u januaru su saopštili da se rastaju.


Svi smo osetili pritisak i promene u ovim transformacionim vremenima... Odvija se revolucija i naša porodica nije izuzetak... Osećamo i rastemo iz seizmičkih pomeranja koja se dešavaju. Zato delimo naše porodične vesti da se rastajemo. Ne delimo tom jer mislimo da je vredno vesti nego zato što želimo da nastavimo sa svojim životima dostojanstveno i iskreno — objavio je par na Instagramu.

 

Džejson i Lisa istakli su da se i dalje vole, ali da se njihova ljubav promenila.


Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — naglasili su oni i istakli svoju "nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci".


Isprva se spekulisalo da se u njihov odnos umešala glumica Amber Herd, s kojom se Džejson zbližio na snimanju filma "Akvamen", a potom se pročulo i da se par ipak pomirio.


Džejson i Lisa ostali su nemi sve to vreme i više se nisu oglašavali o svom privatnom životu, a sada se pojavio novi povod za priču: glumac je uslikan kako ćaska — mnogi tvrde čak flertuje — s engleskom glumicom Kejt Bekinsejl (48).

Njih dvoje viđeni su zajedno na zabavi koju magazin Vanity Fair tradicionalno organizuje odmah nakon dodele Oskara u Los Anđelesu, a stajali su na ulici ispred objekta u kom je organizovana žurka. Sve vreme su se gledali u oči, smeškali i ćaskali, a Džejson je u jednom trenutku džentlmenski dao Kejt svoj sako kako bi se ugrejala.

Kejt je, inače, u poslednje vreme često birala mlađe partnere, zbog čega su je mnogi prozvali najpoznatijom holivudskom kuguarkom.


Ima li tu nešto više od prijateljskog ćaskanja ili ne, sigurno ćemo saznati uskoro!

 

Džejson je, inače, često isticao u prošlosti da suprugu Lisu Bonet smatra svojom srodnom dušom, a jednom prilikom je otkrio da je u nju zaljubljen od malih nogu. 

 

1 / 7 Foto: Paul Fenton / Zuma Press / Profimedia

 

On je tokom promocije svog filma "Liga pravednika" (Justice League) pre nekoliko godina, gostovao u jednoj emisiji, gde je otkrio kad se Lisa ušunjala u njegovo srce.


Otkad sam imao osam godina i video je na TV-u, bio sam u fazonu "Mama, hoću je" — ispričao je Džejson. — Pomislio sam da ću je proganjati do kraja života i da ću je osvojiti.


On je, takođe, dodao da ovo nije podelio sa svojom dragom sve dok nije na svet donela i njihovo drugo dete.


Bilo bi jezivo da jesam — našalio se Momoa.

 

 

makonda-tracker