šuška se

"Već je rasturila jedan holivudski brak!" Prelepa glumica kriva za razvod jednog od omiljenih parova današnjice?

1

Nakon što su zgodni Džejson Momoa i Lisa Bonet saopštili da se rastaju posle 16 godina ljubavi, mnogi veruju da se iza svega krije njegova veza s koleginicom

foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumci Džejson Momoa (42) i Lisa Bonet (54) pre nekoliko dana su izdali saopštenje za javnost kojim su otkrili da se razvode posle četiri godine braka i šesnaest godina ljubavi.


Oni nisu otkrili zbog čega je došao kraj njihovoj porodičnoj sreći, ali fanovi jednog od omiljenih parova u svetu slavnih nemaju dilemu ― oni za sve krive Amber Herd (35). Naime, već neko vreme se spekuliše da su prelepa glumica i atraktivni glumac koji je stekao svetsku slavu ulogom kala Droga u "Igri prestola" prešli granicu prijateljstva dok su snimali film "Akvamen".

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Glumci su se prilično zbližili na setu ovog ostvarenja, a mnogi su spekulisali da je Amber flertovala sa Džejsonom i pred kamerama, tokom promotivne turneje. Navodno je Lisa Bonet sve vreme snimanja strepela zbog činjenice da je Amber već nekoliko puta zavela kolege na setu. Najpoznatija je njena ljubavna priča sa Džonijem Depom rođena dok su zajedno radili na "Dnevniku ruma", a glumac je zbog Amber tada ostavio Vanesu Paradi posle 14 godina ljubavi. Kako su pre izvesnog vremena pisali mediji, "Lisa neće da odustane od svog muža bez borbe" i bila je vrlo ljubomorna dok su Džejson i Amber snimali "Akvamena".

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Navodno je kap koja je prelila čašu to što je Džejson stao na Amberinu stranu nakon jedne opaske Lisine ćerke Zoi Kravic. Mlada glumica je, naime, u intervjuu koji je dala povodom saradnje sa Džonijem Depom rekla da je presrećna što će raditi s njim jer je njegov veliki fan. Rekla je da je ne zanima bes Holivuda prema Depu nakon što ga je Amber Herd optužila za nasilje.


Verujem da neki ljudi zaslužuju drugu šansu ― rekla je Zoi.


Amber je nakon toga "tvitovala" da je pročitala ovaj intervju i da je shvatila da su nam očajnički potrebni pravi heroji, nakon čega ju je javnost napala, budući da je na suđenju utvrđeno da je i ona bila nasilna prema Depu.

 

Zoi Kravic, Zoe Kravic
foto: Profimedia

Navodno je Džejson, iako ima sjajan odnos sa poćerkom Zoi Kravic, ipak stao na Amberinu stranu, a potom su se ponovo pojavile glasine da njih dvoje flertuju tokom snimanja "Akvamena 2". Glumčeva supruga je, piše Meaww, ubeđena da je Herdova spremna na svet da bi napredovala u karijeri i želela je da oni po svaku cenu ostanu na distanci ― što se, ipak, nije dogodilo.

 

Sudeći po komentarima, fanovi su sigurni da je za sve kriva Amber.

 

"Ona to stalno radi da bi bila u centru pažnje", "Već je rasturila jedan holivudski brak, zašto ne bi još jedan", "Jeste li videli vi njene zajedničke intervjue sa Džejsonom? Jadna Lisa je sigurno ludela", "Amber je proračunata", "To je žena koja ne preza ni od čega kad se usremi na nešto"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Pre nekoliko dana, Džejson i Lisa su saopštili i da je definitivno došao kraj njihovoj bračnoj sreći.


Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — naglasili su oni i istakli svoju "nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci".


Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh pomenutoj Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

 

Amber je, inače, već neko vreme u vezi s direktorkom fotografije Bjankom Buti, a njih dve su u aprilu prošle godine dobili ćerku.

 

 

makonda-tracker