"svi se nadaju da će ovog puta uspeti"

ŠOKIRALI su mnoge kad su se rastali, šuškalo se da je OVA GLUMICA kriva za sve: Glumački par se IPAK pomirio?

0

Iako su nedavno zvanično objavili da se rastaju, čuveni par je rešio da svojoj ljubavi i braku da još jednu šansu, a zbog toga su posebno srećna njihova deca.

foto: NINA PROMMER/EPA-EFE
foto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Početkom godine su mnogi ostali šokirani vešću  da se jedan od najpopularnijih parova sveta, Džejson Momoa i Lisa Bonet, razvodi.

Momoa (42) i 12 godina starija Lisa u vezi su bili 16 godina, a u braku 5, dok su vest o razvodu podelili zajedničkom objavom, koja je bila više nego emotivna.

 

 

Džejson Momoa i Lisa istakli su da se i dalje vole, ali da se njihova ljubav promenila...

 

Svi smo osetili pritisak i promene u ovim transformacionim vremenima... Odvija se revolucija i naša porodica nije izuzetak... Osećamo i rastemo iz seizmičkih pomeranja koja se dešavaju. Zato delimo naše porodične vesti da se rastajemo. Ne delimo tom jer mislimo da je vredno vesti nego zato što želimo da nastavimo sa svojim životima dostojanstveno i iskreno — objavio je par na Instagramu.

Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — istakao je par.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Inače, šuškalo se da je za sve kriva glumica i bivša supruga Džonija Depa, Amber Herd. Već neko vreme se spekuliše da su prelepa glumica i atraktivni glumac prešli granicu prijateljstva dok su snimali film "Akvamen", a i sam Dep je ostavio Vanesu Paradi posle 14 godina ljubav zbog Amber (mada se ta ljubavna priča završila najgore moguće).

 

Čuveni Akvamen Kal Drogo iz "Igre prestola" odavno je otkrio da se još sa 8 godina, 1984. godine, zaljubio u svoju suprugu kada ju je ugledao na ekranu, i da je još tada rekao da "želi samo nju", a želja mu se godinama kasnije ispunila! Nakon prvog njihovog pića, otkrio je da je osetio vatromet i da je "to to". I sve je delovalo idilično do trenutka kad su objavili da se rastaju...

 

 

Ipak, deluje da će holivudski par dati svojoj ljubavi novu šansu...

Kako piše Holivud lajf, Džejson i Lisa su se pomirili, a objava prekidu je obrisana sa Instagrama.

 

Džejson se vratio Lisi pre otprilike dve nedelje i oni su opet zajedno — rekao je bliski prijatelj. — Odlučili su da radena stvarima umesto da odustanu jer su toliko uložili jedno u drugo.

 

— Svi se stvarno nadaju da će ovaj put uspeti — zaključio je izvor i dodao da su njihovo dvoje dece, ćerka Lola i sin Nakoa Vulf, presrećnoi i oduševljeni zbog pomirenja.

 

 

Izvor je istakao i da je problem Džejsonova karijera i raspored, pošto je jedan od najtraženjih glumaca Holivuda, te da se dešavalo da duži period ne vidi svoju porodicu. 
 

 

makonda-tracker