"Oslobađamo jedno drugo"

Zaljubio se u nju kao osmogodišnjak: Jedan od omiljenih poznatih parova se rastao posle 16 godina ljubavi

1

Jedna od najlepših holivudskih ljubavnih priča je, nažalost, doživela krah. Nakon decenije i po sreće, dvoje zajedničke dece i mnogo srećnih trenutaka, par je rešio da pođe odvojenim putevima...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumci Džejson Momoa (42) i Lisa Bonet (54), jedan od omiljenih holivudski parova, saopštili su da su se rastali posle četiri godine braka i čak 16 godina ljubavi.


Svi smo osetili pritisak i promene u ovim transformacionim vremenima... Odvija se revolucija i naša porodica nije izuzetak... Osećamo i rastemo iz seizmičkih pomeranja koja se dešavaju. Zato delimo naše porodične vesti da se rastajemo. Ne delimo tom jer mislimo da je vredno vesti nego zato što želimo da nastavimo sa svojim životima dostojanstveno i iskreno — objavio je par na Instagramu.


Džejson i Lisa istakli su da se i dalje vole, ali da se njihova ljubav promenila.


Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — naglasili su oni i istakli svoju "nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci".

 


Džejson Momoa, koji je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola" i jedna je od najvećih zvezda u usponu danas, i prelepa zvezda "Kozbi šoua" Lisa Bonet bili su zaljubljeni od 2005. godine, a venčali su se 2017.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

 

 

Iako je Lisa jedanaest godina starija od njega, neretko su isticali da razliku u godinama ne primećuju, a glumac je često pričao o svojoj supruzi sa oduševljenjem i nežnošću. Jednom prilikom otkrio je i da je u nju zaljubljen od osme godine, kada ju je ugledao na TV ekranu.


On je tokom promocije svog filma "Liga pravednika" (Justice League) pre nekoliko godina, gostovao u jednoj emisiji, gde je otkrio kad se Lisa ušunjala u njegovo srce.


Otkad sam imao osam godina i video je na TV-u, bio sam u fazonu "Mama, hoću je" — ispričao je Džejson. — Pomislio sam da ću je proganjati do kraja života i da ću je osvojiti.


On je, takođe, dodao da ovo nije podelio sa svojom dragom sve dok nije na svet donela i njihovo drugo dete.


Bilo bi jezivo da jesam — našalio se Momoa.

 

 

makonda-tracker