ko bi rekao?

On ima 10 miliona i živi ― na ulici! Džejson Momoa nakon razvoda uslikan u iznenađujućoj situaciji

3

Američki glumac najpoznatiji po ulozi u seriji "Igra prestola" nedavno je saopštio da se razvodi od supruge Lise Bonet, a paparaci su uspeli da mu uđu u trag i prilično iznenadili njegove fanove

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumci Džejson Momoa (42) i Lisa Bonet (54), jedan od omiljenih holivudski parova, saopštili su da su se rastali posle četiri godine braka i čak 16 godina ljubavi.


Svi smo osetili pritisak i promene u ovim transformacionim vremenima... Odvija se revolucija i naša porodica nije izuzetak... Osećamo i rastemo iz seizmičkih pomeranja koja se dešavaju. Zato delimo naše porodične vesti da se rastajemo. Ne delimo tom jer mislimo da je vredno vesti nego zato što želimo da nastavimo sa svojim životima dostojanstveno i iskreno — objavio je par na Instagramu.

 

Džejson i Lisa istakli su da se i dalje vole, ali da se njihova ljubav promenila.


Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — naglasili su oni i istakli svoju "nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci".

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Nekadašnji par uspešno je izbegavao paparace nakon ovog saopštenja, a Džejson je sada ipak uslikan u Los Anđelesu i mnogi su iznenadili zbog njegovog novog krova nad glavom.


Naime, Momoa sada, tvrde američki mediji, živi u kamperu!

 

Glumac je fotografisan pored vozila parkiranog ispred kuće njegovog prijatelja, gde navodno stanuje otkako je napustio dom koji je delio s Lisom Bonet. U pitanju je, inače, Topanga hils, kraj Los Anđelesa u kom živi i njegova uskoro bivša supruga i njihovo dvoje dece.

Ipak, njegov privremeni smeštaj nije bilo kakav kombi — navodno je reč o vrlo luksuznom kamperu za koji je glumac izdvojio 750.000 dolara i opremljen je tako da Momoi baš ništa ne fali dok ne nađe trajno rešenje. On je toliko oduševljen ovim vozilom da je 2018. godine njim stigao na premijeru svog filma "Aquaman", a jedan njegov prijatelj rekao je medijima da ga Džejson često koristi.

 

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Često spava u njemu radije umesto da ide u hotel kada je na snimanjima, kako bi mogao da bude bliže plaži — rekao je neimenovani izvor tada za The Sun. — On stvarno nije momak koji je u fazonu privatnih aviona i luksuznih odmarališa.


Džejson Momoa, koji je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola" i jedna je od najvećih zvezda u usponu danas, i prelepa zvezda "Kozbi šoua" Lisa Bonet bili su zaljubljeni od 2005. godine, a venčali su se 2017. Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

 

 

makonda-tracker