nižu se komentari

FANOVI ZGODNOG GLUMCA ŠOKIRANI: Džejson Momoa skinuo periku, potpetice i mišiće — i NEPREPOZNATLJIV JE (FOTO)

0

Zgodni glumac koji se proslavio ulogom kala Droga u seriji Igra prestola poznat je po izuzetno atraktivnom izgledu, a njegovi obožavaoci već dva dana ne mogu da dođu sebi od šoka zbog njegovog novog izdanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Superboul, pored sporta i nastupa pop zvezda, milioni prate i zbog interesantnih reklama, koje su, s obzirom na veliku gledanost, obično veoma kreativne i pune svetskih zvezda.

 

Ove godine među slavnima koji su se našli u jednoj od reklama na Superboulu bio je glumac Džejson Momoa (40), poznat po dužoj i gustoj kosi, visini i mišićima, a on je odlučio da se za ovu priliku reši svih tih atributa!

 

Momoa se, naime, pojavio u reklami za jednu kompaniju čija je poruka da je kod kuće najprijatnije, a scenario je jednostavan: glumac ide kućom i skida čizme, čime gubi na visini, zatim skida veštačke mišiće, zbog čega izgleda izuzetno mršavo, da bi potom skinuo periku i ostao ćelav! Momoa potom svira gitaru, da bi mu supruga Lisa Bone kasnije pomogla da podigne teg.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Glumčevi obožavaoci oduševljeni su njegovom smelošću da se toliko transformiše, ali su se mnogi požalili da im je ostao gorak ukus kada su Džejsona videli u ovakvom izdanju.

 

Zaista ne cenim to što ste Džejsonu Momoi oduzeli seksepil, makar samo na jedan sekund — istakla je jedna glumčeva obožavateljka.

 

Ako ni vama nije prijalo što ste videli kala Droga u ovakvom izdanju, podsetite se kako on zaista izgleda.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker