kao diva

Pola Holivuda je CRVENELO PRED NJOM: Nina Seničar na žurki posle dodele Oskara sve OČARALA još lepšom D&G haljinom

2

Nakon što je zablistala na crvenom tepihu na 94. ceremoniji svečane dodele filmskih nagrada Oskar, naša lepotica se presvukla i uputila se pravo na afterparti... i ponovo svima oduzela dah!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U čuvenom losanđeleskom Dolbi teatru održana je u noći između nedelje i ponedeljka dodela nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, a kao i obično — nakon nje se najmanje priča o filmskim priznanjima!


U centru pažnje našao se udarac koji je Vil Smit uputio Krisu Roku, kao i veličanstvena modna izdanja na crvenom tepihu, ali i čuvena žurka magazina Vanity Fair, koja se tradicionalno organizuje odmah po dodeli Oskara.

 

Srpska glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar, koja je u društvu emotivnog partnera i poznatog američkog glumca Džejsa Elisa prisustvovala svečanoj ceremoniji uručenja nagrada, bila je među najbolje odevenima na događaju.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Ona je izgledala zanosno u crnoj haljini italijanske modne kuće Dolce & Gabbana, a ovaj brend odabrala je i za afterparti!


Na žurki koja je upruličena nakon Oskara, Nina je izgledala spektakularno u toaleti boje bakra, modelu čiji gornji deo čini korset bez bretela, koji savršeno ističe njen struk, a od kukova se širi i pada do poda. Sprska lepotica opredelila se za model čija je suknja poluprovidna i blago plisirana, a ispod nje se nazire duboki nude veš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Nina je nosila nakit juvelirske kuće David Yurman, a kosu je podelila na razdeljak sa strane i pustila da pada u talasima, u stilu starih holivudskih diva. Naša glumica i manekenka uz to je ponela sandale u nijansi sličnoj onoj na haljini, a šminkom su dominirali braonkasti tonovi.


Jednostavno, seksepilno i tako ataktivno!

 


 

makonda-tracker