nestvarna

Odrasla, talentovana i LEPŠA OD SUPERMODELA! Devojčica iz Sijinih spotova sinoć je HIPNOTISALA sve na dodeli Oskara

0

Zavoleli smo je kao dete, a danas je ona odrasla devojka — ima 19 godina i svet na dlanu!

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Plesačica Medi Zigler (19) prisustvovala je sinoć 94. dodeli Oskara u Los Anđelesu i bila među onima koji su ukrali najviše pogleda.


Prelepa Medi pojavila se u couture haljini modne kuće Giambattista Valli, neobičnom modelu balskog kroja koji otkriva ramena, a sve je upotpunila ogrlicom od kristala i niskom punđom.

 

Ona je prisustvovala ceremoniji kao deo ekipe filma "Priča sa zapadne strane", koji je još jedan njen izlet u svet Holivuda.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Medi Zigler proslavila se još kao dete — najpre se pojavila u rijalitiju Dance Moms, a potom postala zvezda spotova australijske pevačice Sije. Toliko je snažno iznela svoju ulogu u njima da je danas gotovo nemoguće slušati pesme Chandalier, Elastic Heart, Big Girls Cry i The Greatest, najveće hitove muzičke superzvezde Sije, a da ne zamislimo devojčicu u bež trikou s perikom kakvu Sija nosi na nastupima kako pleše, glumi, dominira prostorijom, pravi grimase, smeje se, plače, hipnotiše...

 

Medi Zigler, Sija
foto: Youtube Printscreen

Medi Zigler prvi put se pojavila u nekom Sijinom spotu 2014. godine, kada smo je videli u ekranizaciji za pesmu Chandalier. Ipak, tada je uveliko bila poznata u Americi jer je od 2011. godine bila deo rijalitija Dance Moms.

 

Ona se odmah istakla kao dete ogromnog talenta, pa je već tada zarađivala oko 2.000 dolara po epizodi i navodno je zaradila 400.000 tokom šest sezona ovog šoua. Kako piše američki Cosmopolitan, Medi je, nakon što je stekla svetsku slavu kroz Sijine spotove, sarađivala s najprestižnijim svetskim brendovima poput Marka Džejkobsa, Pop-Tartsa i brojnih drugih i ima veliku bazu fanova i pratilaca na Instagramu, pa često promoviše razne proizvode.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Mislite da je to sve? Grešite! Medi je i spisateljica, jer je napisala triologiju o igračici koja se s porodicom seli na Floridu, kao i svoje memoare "Medini dnevnici" koji su proglašeni Bestselerom Njujork tajmsa.

 

Ona je uspešna i kao dizajnerka, a sarađivala je i s brendom sportske odeće glumice Kejt Hadson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

 

Pojavila se u nekoliko filmova i serija, uključujući popularni hit Pretty Little Liars, a navodno je do sad za svoj rad na svimpoljima inkasirala oko pet miliona dolara. Takođe, pevačica Sija se nedavno okušala u svetu filma — režirala je film Music, za koji je napisala i scenario, a njena glavna zvezda ponovo je njena mlada prijateljica Medi Zigler.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)


Potom je Ziglerova zaigrala u filmu "Posledice", koji je odlično prošao i kod publike i kod filmske kritike, a zatim i u novoj adapticiji čuvenog mjuzikla "Priča sa zapadne strane".

 

 

makonda-tracker