presrećni

U očima sveta on će večno ostati DEČAK, ali... Bivša supruga Ilona Maska pokazala ko je njen novi dečko — i IZNENADILA

0

Naizgled nespojivi, ali zaljubljeni do ušiju!

foto: David Fisher for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: David Fisher for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na večeru upriličenoj povodom dodele nagrada BAFTA videli smo mnogo poznatih, ali i jedan prilično neočekivan par! Nakon više meseci spekulacija, glumica i bivša supruga najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska pokazala je u koga je zaljubljena.


Prelepa Talula Rajli (35) stala je pred fotografe ruku pod ruku s Tomasom Brodi-Sangsterom (31), mladolikim glumcem koga smo obožavali u filmu "U stvari ljubav", serijama "Igra prestola" i "Damin gambit" i mnogim drugim ostvarenjima protekle dve decenije.

 

Rajlijeva je za ovu priliku odabrala vrlo elegantnu zelenu prugastu toaletu londonske modne kuće Galvan, dok je Tomas odabrao dezenirano odelo klasičnog dizajna. Par je pozirao zagrljen, a na gala večeri su viđeni kako plešu i odlično se zabavljaju zajedno.

 

1 / 3 Foto: David Fisher for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia


O vezi Talule Rajli i Tomasa Brodi-Sangstera spekuiliše se već dugo, budući da su u avgustu 2021. viđeni kako se drže za ruke na ulici, ali se par nije oglašavao povodom tvrdnji da su srećno zaljubljeni. Britanski mediji pišu kako je Rajlijeva zavela mladića i nazivaju je kuguarkom, iako je razlika između njih samo četiri godine, što mnogi objašnjavaju time da će Tomas u očima publike uvek ostati dečak zbog prvih uloga kojima nas je osvojio.


Talula je, podsetimo, dvaput bila u braku s milijarderom Ilonom Maskom — najpre su bili venčali od 2010. do 2012. godine, a već sledeće se ponovo venčali i ostali zajedno do 2016. Par je živeo s Maskovom decom uz braka sa Žastin Mask, čak petoro njih, a od tada nije poznato previše o njenom ljubavnom životu.


Tomas je bio mnogo veštiji u skrivanju svog privatnog života, ali je poznato da je neko vreme bio u vezi s manekenkom Gzi Vizdom.

 

 

makonda-tracker