najlepša do sad

150 sati šivenja, 50 metara tkanine: Smaragdno-crna haljina kojom je Lejdi Gaga nadmašila samu sebe

1

Za samo nekoliko sati, pop zvezda prošetala je crvenim tepihom na dvema strana Atlantskog okeana — najpre smo je videli u Londonu, a potom u Los Anđelesu! Ako nas pitate, izdanje u kom je stigla na dodelu BAFTA nagrada najlepše je otkad je znamo.

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kada je Stefani Džermanota (35), poznatija kao Lejdi Gaga, prošetala crvenim tepihom na dodeli BAFTA nagrada u Londonu, mnogi su bili razočarani što je neće videti na crvenom tepihu u Los Anđelesu, gde je sinoć održano uručenje filmskih i televizijskih nagrada Critics' Choice Awards. Međutim, za pop divu i glumicu nemoguće ne postoji, pa je ona uspela da stigne na oba ova događaja!

 

U svojoj rodnoj Americi Lejdi Gaga je pred okupljenim foto-reporterima prošetala u žutoj toaleti modne kuće Gucci klasičnog i elegantnog kroja, koja pak u potpunosti otkriva torzo, a grudi prekrivaju samo crne trake u obliku bikinija. Gornji deo čini čipkasa tkanina koja prekriva tuke, ramena i vrat, a toaleta je prekrivena šljokicama i ima efektan crni porub.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCharts (@bchartsnet)


Šokantno, neočekivano, u Gaginom stilu, da... Ali ovo izdanje ostalo je u senci autfita koji je pevačica i glumica ponela u Londonu!

 

Lejdi Gaga pojavila se na dodeli BAFTA nagrada u predivnoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Ralph Lauren, pravljenoj baš za nju.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

U pitanju je toaleta od crnog i smaragdnozelenog pliša koja ima smeo V izrez, deblje bretele, prati liniju tela, a od kolena se širi u raskošan šlep. Kako je naveo ovaj brend, za izradu ove haljine bilo je potrebno 150 sati ručnog šivenja, a utrošeno je oko 50 metara pliša i svilenog tafta.


Gaga je kombinovala ovaj model s neobičnim Pleaser čizmama kakve je često nosila proteklih meseci, koje krasi vrlo visoka tanka štikla i ogromna platforma. Uz to je ponela torbicu s nojevim perjem modne kuće Ralph Lauren, kao i nakit koji je za juvelirsku kuću Tiffany & Co. dizajnirao Žan Šlumberger: raskošan prsten, ogrlicu i viseće minđuše od smaragda i zlata.


Dodajte tome blage talase u stilu starih holivudskih diva i dobijate, ako nas pitate, nešto najlepše od Lejdi Gage do sad!

 

makonda-tracker