ko bi rekao?!

U septembru su raskinuli, u decembru se rodila — ĆERKA: Elon Mask U TAJNOSTI dobio još jedno dete!

0

Multimilijarder Elon Mask i pevačica Grajms raskinuli su u septembru, a u decembru postali roditelji devojčice koja je dobila izuzetno neobično ime... U međuvremenu su se pomirili, pa ponovo raskinuli — i čini se da nikom ništa nije jasno!

foto: Patrick Pleul / POOL / EPA-EFE
foto: Patrick Pleul / POOL / EPA-EFE

Najbogatiji čovek na svetu Elon Mask prošlog septembra raskinuo je vezu s kanadskom pevačicom Kler Buše, mnogo poznatijom pod umetničkim imenom Grajms. I sam njihov raskid bio je veliko iznenađenje za svetsku javnost, jer je bogataš i slavni mogul s 16 godina mlađom zvezdom nekoliko meseci ranije dobio sina, kome su dali vrlo neobično ime.

 

 

Bebu je par, naime, nazvao X Æ A-Xii (nakon što su prvobitno hteli da ga nazovu X Æ A-12), a nadimak dečaka je, kratko, X.

 

Njihovo poslednje javno pojavljivanje bilo je na mestu gde su se prvi put i pojavili zajedno, na čuvenoj Met gali, a Mask je tada potvrdio da su Grajms i on "poluraskinuli".

 

Mi smo poluraskinuli, ali i dalje se volimo, često viđamo i u odličnim smo odnosima. Ona je trenutno sa mnom, a beba X je u drugoj sobi ― otkrio je Mask tada.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Međutim, ovaj par je sakrio jednu stvar, a to je da su u datom trenutku raskida čekali bebu! U međuvremenu njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana, bebu koja je dobila (takođe neobično) ime Exa Dark Sideræl, skraćeno Y.

 

 

Zapravo, Grajms je ovo otkrila ekskluzivno za Veniti fer, a devojčicu je rodila surogat majka u decembru 2021. godine. Iako se šuškalo da je Elon Mask u vezi s glumicom Natašom Baset, ispostavilo se da se u međuvremenu pomirio s Grajms, a do trenutka kad je isplivala informacija da su dobili ćerku, ponovo su raskinuli. I svi su zbunjeni neobičnim razvojem situacije! Valjda je sve to normalno u porodicama milijardera...

 

E i ja smo raskinuli ponovo do trenutka kad je ovaj članak (u Veniti feru, prim. aut.) izašao, ali on je moj najbolji prijatelj i ljubav mog života ― rekla je Grajms na Tviteru.

 

Inače, mala Eksa je Maskovo osmo dete. Iz prvog braka ima još petoricu sinova, a njegov prvi sin umro je još kao beba.

 

 

makonda-tracker