uhvaćeni!

Koga ljubi najbogatiji čovek na svetu? Elon Mask u vezi s 23 godine mlađom glumicom!

0

Nakon što je bio s glumicom Amber Herd i pevačicom Grajms, zvanično najbogatiji čovek na planeti ponovo je u Holivudu pronašao ljubav.

foto: EPA-EFE/BRITTA PEDERSEN / POOL
foto: EPA-EFE/BRITTA PEDERSEN / POOL

U septembru prošle godine, svetsku javnost je iznenadila vest da je Elon Mask (50), multimilijarder i najbogatiji čovek na svetu (nakon što je Džef Bezos posle razvoda morao da podeli bogatstvo s bivšom suprugom Mekenzi), raskinuo s pevačicom Kler Buše, koja je poznatija kao Grajms.


Par je zajedno proveo tri godine i dobio sina ekcentričnog imena X Æ A-Xii, a navodno su ostali u korektnim odnosima. Od tada se spekuliše da li je Mask, inače otac šestorice dečaka, ponovo uspeo da pronađe ljubav, a sada je otkriveno da jeste — i to ponovo u svetu poznatih!

 

Kako pišu strani mediji, nova devojka Elona Maska navodno je glumica Nataša Baset (27), australijska filmska zvezda koja se proslavila ulogom Britni Spirs u filmu "Britney Ever After", a uskoro ćemo je gledati i u biografskom filmu o Elvisu Presliju.


Basetova je ovih dana viđena kako se ukrcava u Maskov privatni avion u Los Anđelesu, a izvori bliski paru tvrde da su oni u "ekskluzivnoj vezi", odnosno ne viđaju se s drugim ljudima.

Zajedno su već nekoliko meseci i u monogamnoj su vezi — rekao je neimenovani izvor.

 

Mask je, inače, nakon raskida s Grajms za medije rekao da oni danas imaju dobar odnos.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Mi smo poluraskinuli, ali i dalje se volimo, često viđamo i u odličnim smo odnosima. Ona je trenutno sa mnom, a beba X je u drugoj sobi ― otkrio je Mask.

 


 

makonda-tracker