ulepšava mu teške dane

Njeno poreklo je mnoge iznenadilo: Roman Abramovič zaveo više nego UPOLA MLAĐU GLUMICU

0

Ovih dana ruski milijarder suočava se s brojnim sankcijama, a utehu je pronašao u zagrljaju mlade lepotice

foto:  EPA-EFE/ANTHONY ANEX
foto: EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Ruski oligarh Roman Abramovič (55) proteklih dana bio je u centru pažnje evropskih medija jer ga je Velika Britanija stavila na listu sankcionisanih Rusa. Veći deo njegovih sankcija odnosi se na londonski fudbalski klub Čelsi, koji je godinama u njegovom vlasništvu, preti mu se oduzimanjem luksuzne jahte, a britanski premijer Boris Džonson najavio je da "ne sme biti slobodne zone za one koji podržavaju Putina".


 

Abramovič nije bio previše pričljiv na tu temu i ne oglašava se u medijima, a oni javljaju da utehu u teškim trenucima pronalazi u zagrljaju nove devojke. U pitanju je glumica i preduzetnica Aleksandra Korendjuk (25), koja je, inače, poreklom iz — Ukrajine!

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Roman i Aleksandra navodno su uplovili u vezu početkom oktobra, a medijima ih je razotkrila novinarka i kolumnistkinja Božena Rinska, koja je svojevremeno najavila da se Abramovič ženi Dašom Žukovom, s kojom je potom bio u braku od 2008. do 2018. godine.

 

1 / 4 Foto: AP Photo/Pavel Golovkin


Nova devojka Romana Abramoviča je vrlo interesantna. Početkom godine krenule se glasine da je njegovo srce osvojila Aleksandra Korendjuk. O njoj postoji zaista malo podataka, ali priča se da je osnivačica kompanije u muzičkoj industriji. Ona se takođe okušala kao glumica — otkrila je Rinska.

 

Izvor engleskog lista Sun tvrdi da su Rus i Ukrajinka u vezi već godinu dana.
Korendjukova je, inače, osnivačica Instituta muzičkih inicijativa, čiji je cilj da pomogne mladim zvezdama u usponu, a igrala je u nekoliko epizoda moskovske televizijske serije "Svi me ljutite".


Ironično je to što je Ambramovič povezan s damom ukrajinskog porekla baš u trenutku kada je sankcionisan zbog rata i njegovih veza s Putinom — napomenuo je za Sun neimenovani izvor.


Ljubavni život Romana Abramoviča je oduvek privlačio pažnju, a neko vreme se spekulisalo da je bio u tajnoj vezi s ruskom balerinom Dajanom Višnjevom (45), zbog koje je privatnim avionom išao preko kontinenta da bi gledao njene predstave.

 

 

Sve ove navode je odbacio milijarderov PR, a balerina se u međuvremenu udala i dobila dete.


Abramovič ima iza sebe tri braka: s Olgom Jurevnom Lisovom, koju je upoznao pre nego što je stekao ogromno bogatstvo, zatim sa stjuardesom Irinom Vjačeslavovnom Maladin, a potom i s Dašom Žukovom. Poznati Rus ima čak sedmoro dece, a svi su vrlo uspešni i obrazovani.

 

 

makonda-tracker