čarobno

Za savremene princeze — i MINI i MAKSI! Romantična toaleta od pliša i tila kojom je Ema Votson hipnotisala Britaniju

0

Zvezda filmova o Hariju Poteru retko se pojavljuje u javnosti, ali svaki put ostavi utisak!

foto: Jade Adams/Landmark Media. / Newscom / Profimedia
foto: Jade Adams/Landmark Media. / Newscom / Profimedia

Glumica Ema Votson (31) preferira da se drži podalje od Holivuda i njegovog glamura, ali ponekad ni ona ne može da odoli prilici da prošeta pred foto-reporterima u skupocenoj toaleti.


Šarmantna glumica, koja u poslednje vreme pauzira od karijere, pa već dve godine nije predstavila nijedan novi film, sinoć se našla među zvanicama 75. dodele BAFTA nagrada.

 

Ema je za ovu priliku odabrala očaravajuću toaletu, koja nosi potpis modne kuće Oscar de la Renta i čija cena iznosi vrtoglavih 6.200 evra!

 

Reč je o tzv. halter modelu, koji otkriva leđa i vezuje se iza vrata, a krasi ga dubok V izrez. Gornji deo haljine napravljen je od crnog somota, dok je suknja izrađena od slojeva tila bele boje. Ona je u prednjem delu mini dužine, a sa strane i pozadi je dugačka i pada u vidu šlepa, čime se postiže vrlo efektan miks moderne i tradicionalne elegantne haljine.


Glumica je kombinovala neobičan komad sa zatvorenim i plišanim sandalama italijanskog brenda René Caovilla za koje je Ema izdvojila više od 1.500 evra, a tu je i decentan, ali vrlo luksuzan nakit od belog zlata koji potpisuje Tatjana Ferstreten — viseće dijamantske minđuše i prstenje.

 

1 / 5 Foto: Martin Harris / Capital pictures / Profimedia

 

Na dodeli BAFTA nagrada, inače, za najbolju režiju nagrađena je Džejn Kempion, što je, uz Zlatni globus koji je nedavno osvojila, čini favoritkinjom za predstojeće uručenje nagrade Oskar. Među ostalim dobitnicima su "Belfast", kao najistaknutiji britanski film, Džoana Skanlan, koja je dobila nagradu za njabolju glavnu žensklu ulogu, u filmu "Posle ljubavi", zatim Vil Smit, koji je nagrađen za najbolju mušku glavnu ulogu, u filmu "Kralj Ričard". Priznanja su dobili još najbolja sporedna glumica Arijana DeBose, glumac u sporednoj ulozi Troj Kotsur (CODA), a Zvezda u usponu je Lašana Linč.


Važno je istaći da je na ceremoniji je iskazana solidarnost sa Ukrajinom, koja je odnedavno u ratu s Rusijom, pa su neki od glumaca nosili bedževe s bojama ukrajinske zastave, među kojima i britanski glumac Benedikt Kamberbeč.

 

1 / 13 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

Štaviše, jedna zvanica je pokazala tetovažu na leđima na kojoj piše "Molite se za Ukrajinu", uz crtež u obliku krsta. Najveća zvezda večeri bila je Lejdi Gaga, koja je odmah potom požurila u Ameriku, gde je prošetala crvenim tepihom na dodeli nagrada Critics' Choice Awards.

 

 

makonda-tracker