gore mreže

"Ima 63 godine i izgleda bolje nego ćelavi Vilijam": Ko je suprug Rouz Hanburi, navodne ljubavnice princa od Velsa?

0

Godinama unazad su negovali prijateljstvo, a onda su počele da kolaju priče da između Vilijama i Rouz ima nešto više

KO JE MUŽ NAVODNE LJUBAVNICE PRINCA VILIJAMA?
KO JE MUŽ NAVODNE LJUBAVNICE PRINCA VILIJAMA?foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako nikada dokazane, priče o "švrljanju" princa Vilijama tokom braka sa Kejt Midlton postale su sve glasnije. Nakon operacije, koja je bila, prema rečima Palate, planirana, Kejt se dugo nije mogla videti u javnosti. 

 

To je podstaklo priče, koje je kraljevska porodica sporadično demantovala, ali i one o kojima u javnosti ne može od njih da se čuje ni reč. Jedna od njih je i priča o razvodu Kejt i Vilijama zbog njegove navodne avanture sa suprugom Dejvida Roksavidža, sedmog markiza od Čemlija, Rouz Hanburi.

 

Baš u tom trenutku na društvenoj mreži X pojavljuje se fotografija pomenute Rouz i njenog supruga koja je načinjena u njihovom raskošnom domu. Očigledno veliko interesovanje za život ovog para donelo je čak 10 miliona pregleda i ogroman broj komentara.

 

 

Mnoge je baš ovaj potez naveo da porazmisle bolje o situaciji koja vlada između dve kraljevske porodice i poveruju da nestanak Kejt Midlton možda ipak ima veze sa pričom da su Rouz i Vilijam godinama bili ljubavnici.

 

- Činjenica da markiza od Čemlija vara svog muža, markiza od Čemlija sa ćelavim Vilijamom, dok njen suprug ima 63 godine i još uvek izgleda ovako... izgleda bolje od Vilijama i ima glavu pune kose? I pritom ima predivnu kuću??? Devojko! -  glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

 

Bilo je još komentara i većina njih u korist navodno prevarenog markiza.

 

- Pravi gospodin, Mogu da zamislim kako je dobro izgledao kad je bio mlad, Vilijam je bio lep samo u ranim 20-im, sada je užasan - pisali su pratioci.

Ipak, bilo je i onih koji su imali lepe reči i za Vilijama.

 

- Vilijam je možda ćelav, ali je i dalje kralj - bio je jedan od tih.

 

Markiz od Čemlija je 24 godine stariji od Rouz, a par je u braku od 2009. godine i imaju troje dece. Njih dvoje su prvo pre 14 godina dobili blizance Aleksandra Hjua i Olivera Timotija, a onda je 6 godina kasnije u njihovu porodicu stigla i Iris, koja danas ima 8 godina.

 

Dejvid i Rouz su dugo živeli u Londinu, a kad su postali roditelji odlučili su se za nešto mirnije mesto, pogodno za odrastanje njihovih mališana. Preslili su se u Norfolk, na porodično imanje sa raskošnim zdanjem koje je originalno sagrađeno još 1720. godine.

 

NEKADA NAJBOLJE DRUGARICE DANAS NAJVEĆE SUPARNICE
NEKADA NAJBOLJE DRUGARICE DANAS NAJVEĆE SUPARNICE foto: Splash News / Splash / Profimedia

 

Tada su im prve komšije postali rinc i princeza od Velsa koji žive na imanju Anmer Hol, a gde Vilijam i Kejt obožavaju da provode svaki dan slobodnog vremena.

 

Baš na tom imanju se i Kejt oporavlja posle operacije abdomena. 

 

Budući da su Vilijam i Kejt jedan od najlepših kraljevskih parova današnjice teško je poverovati da bi on mogao svoju suprugu da zameni bilo kojom drugom, ali budući da je i kralj Čarls zanemario i ostavio Dajanu zbog Kamile ni ta opcija nije nemoguća.

 

Ostaje da prepustimo vremenu da pokaže šta će se dalje dešavati i da li je zaista prevara bila ta koja je naterala Kejt da ceo svet drži u neizvesnosti od koje već polako mnoge podilazi jeza. 

 

Bonus video:

Šta se krije iza fotošopirane fotografije Kejt Midlton?

 

 

 

makonda-tracker