šta vi mislite?

"OVO NIJE Kejt..." Slavni voditelj podstakao nove spekulacije nakon video-snimka Kejt i Vilijama

2

Nakon što se pojavio novi snimak princa i princeze od Velsa, mnogi su ubeđeni da ona ipak nije na njemu.

foto: Jane Barlow/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Jane Barlow/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki voditelj, književnik i producent Endi Koen potpirio je teorije zavere vezane za princezu od Velsa Kejt Midlton, čime je samo podstaknuta dalja rasprava i spekulacije na društveni mrežama.

 

Nakon što su skeptici izrazili sumnju kratko nakon što su objavljene nove fotografije, odnosno video-snimak na kome se princeza od Velsa vidi tokom šopinga sa Vilijamom na lokalnoj farmi ovog vikenda, mnogi su se oglasili i dalje svoj zaključak: od onih koji veruju da se Kejt napokon pojavila, do onih koji apsoutno sumnjaju u to da je ona na videu koji je u vlasništvu TMZ.

 

Ovo nije Kejt — tvitovao je Endi Koen na društvenoj mreži Iks. 

 

 

Žao mi je, ali ovo nije ona — dodao je drugi fan. 

Trebalo je da plate Stivenu Spilbergu da režira lažni video Kejt Midlton;

Ovo nije ista osoba — samo su neki od komentara na društvenoj mreži Iks.

 

 

PodsetimoKejt Midlton i princ Vilijam su, kako prenose američki mediji, viđeni na jednom od svojih omiljenih mesta, na oko milju od Adelejd kotidža, dok su išli u obližnju lokalnu prodavnicu u kupovinu.

 

 

Osoba koja je videla kraljevski par rekla je za The Sun:


Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što ih vidim tu. Kejt je kupovala s Vilijamom i izgledali su srećno, a ona je delovala dobro.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker