božanstveno

U SRCU GRADA, a izolovano, prelepo i ČAROBNO: Dvorište porodice Rokvić u Beogradu je BAJKA za decu i odrasle (FOTO)

0

Mada žive u centru Novog Beograda, Nikola Rokvić i Bojana Barović imaju predivan vrt u kome uživaju sa svojom decom.

Nikola Rokvić i Bojana Barović žive u novobeogradskom bloku. a imaju predivnu oazu u domu, u vidu dvorišta
Nikola Rokvić i Bojana Barović žive u novobeogradskom bloku. a imaju predivnu oazu u domu, u vidu dvorištafoto: Nemanja Nikolić

Nikola Rokvić i Bojana Barović definitivno su jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni se već godinama jednako vole, a kruna njihove ljubavi i porodičnog života jeste njihovo troje dece, Leona, Simeon i Angelina.

 

Baš zbog njih, dom Rokvića uvek je ispunjen smehom, igrom i ljubavlju.

 

Porodica živi na Novom Beogradu, u jednom od blokova nadomak keja na Savi, a birali su modernu zgradu u novogradnji. 

Njihov stan zaista je nešto posebno, pa ne samo što žive u dupleksu, porodica ima i dvorište, a reč je o pravoj maloj zelenoj oazi.

 

Njihovo dvorište prilično je prostrano, puno raznobojnog cveća i zelenila, a tu je i udobna garnitura, pletena ležaljka, kućica za igru, kao i zeleni "zidovi" koji čuvaju njihovu privatnost.

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen/bojanabarovic

Kada porodica poželi da uživa u obroku na svežem vazduhu, oni jedu u dvorištu, a zahvaljajući lepom vremenu, u tome su mogli da uživaju sve do novembra.

 

— Zatvaranje sezone dvorišta početkom novembra je više nego što smo mogli tražiti. Sada već tradicionalno kupujemo hrizanteme, zajedno dekorišemo bundeve i uživamo kada nam mirišu iz tanjira. Volimo tradiciju, jer u odrastanju gradi postojanost, sigurnost, stabilnost i lojalnost — napisala je Bojana pored fotografije na kojoj se vidi kako uživaju u svom vrtu.

 

Bioskop na otvorenom porodice Rokvić
Bioskop na otvorenom porodice Rokvićfoto: Instagram Printscreen/bojanabarovic

Bojana je jednom prilikom pokazala kako su Nikola i ona montirali kućni bioskop na otvorenom, pa su deca uživala u gledanju Diznijevog filma uz kokice, na komfornom... Prava bajka za sve!

 

 

Bonus video

Nikola Rokvić s bebom

 

makonda-tracker