"priključene"

Preslatka scena na porodičnom druženju Rokvića: Bojana Barović i Sara Oster doje bebe u restoranu

0

Rokvići su ovo lepo vreme iskoristili za jedno malo porodično okupljanje, a poveli su i dve najmlađe članice familije - Angelinu i Dragu.  

Porodično druženje Rokvića
Porodično druženje Rokvićafoto: Instagram / Bojana Barović

U familiji Rokvić se dosta slavilo u poslednje vreme, ali bilo je i više nego dobrih povoda za to. I Nikola i Marko Rokvić su opet postali tate, Nikola po treći, a Marko po drugi put. 

 

I obojica su ovoga puta dobili ćerkice. Nikolina supruga Bojana Barović na svet je donela Angelinu, dok je Markova lepša polovina Sara Oster rodila Dragu.

 

Bajka porodice Rokvić se nastavlja, a ovoga puta su iskorisili ovo prolećno vreme u februaru za jedno porodično okupljanje.

 

 

Rešili su da sa najmlađim članovima familuje provedu lep dan u prirodi, a kasnije su i svratili do restorana ne bi li utolili glad. 

 

Druženje Rokvića
Druženje Rokvićafoto: Instagram / Bojana Barović

Bojana Barović je najlepše momente sa ovoga skupa podelila na Instagramu, a jedna od fotografija koja je svima dotakla srce nastala je u restoranu. 

 

Na njoj Bojana i Sare doje Angelinu, odnosno Dragu dok sede za stolom u ovom lokalu. 

 

Bojana je ranije u više navrata komentarisala temu dojenja, sa željom da to prestane da bude tabu. 

 

Mame hrane bebe
Mame hrane bebefoto: Instagram / Bojana Barović

- U okruženju kada sve manje mama doji svoje bebe, a dojenje van kuće je još uvek tabu tema, i nažalost ne tako čest prizor, želela sam da pokažem da nema ničeg lepšeg ni prirodnijeg od toga da svojoj bebi u svakom trenutku pružite ono što joj je najbitnije: vašu blizinu, toplinu, ljubav, sigurnost i najbolju moguću hranu, a to je majčino mleko -  rekla je svojevremeno Bojana:

 

Ona smatra da nema potrebe da se majke na bilo koji način ograničavaju kada su sa svojim bebama. 

 

Uživanje na suncu
Uživanje na suncufoto: Instagram / Bojana Barović

- Nema potrebe da se mame negde sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je ''vreme'' za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim detetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gde god su oni to poželeli. Proleće je, lepo je vreme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je to važno i za mamu i za bebu -  kaže Barovićeva.

 

 

makonda-tracker