PAKTIČNE I BEZ MANE

Uz njih ćete ZABORAVITI na sve druge: Bojana Barović pokazala kako će se ČIZME DO KOLENA nositi ove jeseni

0

Odlično se kombinuju uz gotovo sve, od pantalona, do šortseva, suknji, haljina 

Bojana Barović u čizmama koje su hit jesenje sezone
Bojana Barović u čizmama koje su hit jesenje sezonefoto: Instagram / bojanabarovic

Supruga našeg pevača Nikole Rokvića, manekenka Bojana Barović jedna je od onih dama koje plene lepotom, pozitivnom energijom, a o kojima se često piše zbog savršene porodice koju drži kao malo vode na dlanu.

 

Iako je veoma zauzeta oko dece, njihovog odgajanja i vaspitanja, Bojana pronalazi dovoljno vremena i da se posveti sebi, a njene odevne kombinacije, koje često deli na društvenim mrežama prava su inspiracija ženama. 

 

Kroz njene stajlinge mnoge žene dobijaju ideju za neki od narednih stajlinga, a čini se da je ona veoma praktična, a njene kombinacije lako primenljive i uz male modifikacije možete ih nositi gotovo svakog dana.

 

 

Iako mama troje dece, Bojana ima savršenu linijiu, pa ne iznenađuje što joj gotovo sve stoji kao saliveno. Nedvano je sa svojim pratiocima podelili jednu fotografiju koje je izazvala pravu lavinu pozitivnih komentara.

 

Naime, ona je pozirala sa svojim suprugom, Nikolom, i kao što se na fotografiji može videti bili su savršeno modno usklađeni. Lepa manekenka je za ovu priliku ponela kratak šorts maslinasto zelene boje i krem košulju, koja se savršeno uklopila uz prelepe krem čizme do kolena.

 

 

Ovaj model čizama savršen je jer se uklapa gotovo uz sve i čini da svaka žena izgleda vitkije, mršavije i zavodljivije. 

 

U istim bojama bio je i Nikola, samo što je on nosio maslinasto zelenu majicu, i krem šorts. Čini se da su nijh dvoje uvek kao jedno, o čemu svedoče i brojne fotografije na kojima se vidi da uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno. 

 

Bonus video:

 

Srpska manekenka o privatnom životu van granica Srbije 

 

 

makonda-tracker