pogledajte

Čarolija za decu u crvenim i srebrnim tonovima: Novogodišnja jelka Bojane Barović je pravi odmor za oči porodice (FOTO)

0

Novogodišnji i božićni praznici se bliže, a sa njima i nestvarna dekoracija i praznična euforija.

foto: Instagram
foto: Instagram

Svake godine ovaj period u svima nama budi prelepa osećanja, pale se lampice, ukrašavaju domovi i odjednom zavlada sreća u porodicama.

 

Brojne poznate ličnosti vole da se pohvale na društvenim mrežama time kako su ukrasili svoju novogodišnju jelku, a ove godine nas je obradovala i Bojana Barović, koja je sa zajedno sa decom okitila najlepšu jelku za praznike.

 

Ona je objavila ceo video u kom je ubrzano prikazan postupak kićenja jelke, a mali Simeon i Leona su bili odlični pomagači. Ovog puta, porodica Rokvić se odlučila za crvene, bele i srebrne ukrase.

Podsetimo, ranije ove godine, Rokvići su podelili prelepe vesti i saopštili da je Bojana u drugom stanju, tako da će uskoro dobiti još jednu devojčicu, čije ime je još uvek nepoznato.

 

1 / 3 Foto: bojanabarovic/Instagram/prinstcreen

 

Nova godina je najomiljeniji praznik, posebno značajan deci koja se raduju poklonima, a i mi sami često pronađemo inspiraciju na društvenim mrežama i ukrademo poneki trik poznatih, stoga ne sumnjamo da će Bojanina novogodišnja dekoracija poslužiti nekome od vas.

 

 

makonda-tracker