neka je sa srećom

Veliko slavlje u porodici Rokvić: Nikola i Bojana Barović imaju razlog za SLAVLJE, okupila se cela porodica

0

Proslavi su prisustvovali članovi bliže porodice i bilo je veoma veselo 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač Nikola Rokvić i bivša manekenka Bojana Barović krstili su danas ćerku Angelinu. Oni su odlučili da proslavu naprave u užem krugu prijatelja i porodice, a Bojana je lepe vesti objavila na svom Instagram profilu.

 

Ovaj poznati par ne govori često o privatnom životu, ali ovako lepe trenutke vole da podele ne samo sa prijateljima već i sa celom javnošću.

 

Bojana i Nikola su krajem januara ove godine dobili svoje treće dete, devojčicu koja se zove Angelina, a sad je došlo vreme da se obavi i zvaničan, svečani čin krštenja.

 

 

Poznati par je odlučio da ovo ne bude veliko slavlje, već da se obeleži u krugu onih ljudi koji su im istinski prijatelji.

 

Nakon što je svečani čin u crkvi završen svi okupljeni otišli su na jedan beogradski splav kako bi tamo proslavili ovaj važan trenutak za celu porodicu Rokvić.

 

Osim najmlađe ćerkice Angeline, Nikola i Bojana imaju još dvoje dece, ćerku Leonu i sina Simona.

 

1 / 5 Foto: Instagram / bojanabarovic

 

- Bojana je stari prirodnjak i njen otac je jako povezan sa prirodom, ima plac na Fruškoj gori, bavi se i pčelama, svi smo vezani za prirodu. Naravno da deci od malena usađujemo koliko je bitno da se vodi računa o sredini, da se ne baca ništa na ulicu. Oni već primećuju kada neko nešto loše uradi, pa mi kažu: “E tata, ovo ne valja što je ovaj čika uradio”. Bitno je od malih nogu postaviti jednu osnovu koja će posle da se gradi - izjavio je Rokvić ranije za Blic.

 

Bonus video:

 

Zavirite u dom Đokovića i veselje koje su oni nedavno pravili 

 

 

makonda-tracker