"Da mi se zahvališ što sam ti život učinio bajkom": Nikola Rokvić EMOTIVNIM REČIMA čestitao Bojani rođendan

2

Još jedna godina života je prošla, a on je našao način da joj uputi najlepšu čestitku.

foto: Instagram
foto: Instagram

Naš poznati muzičar Nikola Rokvić i njegova supruga, manekenka Bojana Barović često su u centru pažnje javnosti zbog prelepe poridce koju njih dvoje čuvaju kao malo vode na dlanu.

 

Petočlana porodica najveći je oslonac oboma, a Nikola ne štedi na rečima kada treba da svojoj voljenoj iskaže zahvalnost i ljubav. 

 

Tako je bilo i uoči njenog rođendana, kada je objavio prelepu fotografiju njih dvoje uz reči za koje se vidi da su pisane iz srca. 

 

 

- Želim ti da zajedno dočekamo duboku starost i da mi se istinski zahvališ što sam ti život učinio bajkom. Potrudiću se da tako i bude! Srećan rođendan ljubavi – napisao je Nikola.

 

Nakon ovog nizale su se čestitke, ali i prelepe poruke kojima su mnogi pohvalili otvoren i lep odnos koji njih dvoje imaju i posle toliko godina braka.

 

 

Nikola i Bojana su često u javnosti govorili o svom privatnom životu i privrženosti porodici. Bojana je njemu bila najveća podrška i u najtežim, ali i u onim lepim trenucima.

 

Svoju menekensku karijeru je žrtvovala da bi se posvetila mužu i deci, a veliki je pobornik dojenja, pa smo više puta imali priliku da vidimo i kako hrani dete u javnosti, zbog čega je dobijala često negativne komentare na društvenim mrežama. 

 

 

makonda-tracker