predivno

Bojana Barović objavila fotografiju dok doji BEBU: Mame oduševljene - "BRAVO CARICE"

3

Porodica Rokvić nedavno je postala bogatija za još jednog člana, a čini se da Bojana uživa u svakom trenutku

foto: Instagram / Bojana Barović
foto: Instagram / Bojana Barović

Manekenka Bojana Barović često u javnosti deli fotografije na kojima se vidi kako u društvu supruga i dece uživa. Ipak, najviše simpatija uvek poberu one na kojima je najmlađi član porodice - ćerkica Angelina koja sada ima 3 meseca.

 

Bojana je veliki pobornik prirodne ishrane, a ne libi se ni da u javnosti pokaže kako ona gaji svoju devojčicu. Time podstiče i druge mame da bez sramote doje svoju decu u javnosti.

 

Ona je jednom prilikom za domaće medije otkrila kakav je njen stav po ovom pitanju:

 

 

- Kod nas 13 posto žena doji. To je poražavajuće. Mene su dojili dve godine i sasvim sigurno da velikim delom zbog toga imam i bolji imunitet. Niko ne može da me ubedi da to nije imalo nekog efekta. I sigurnost deteta se zasniva na tome. Ako je sve u redu, smatram da je suludo da se žena odrekne dojenja zarad toga da joj se ne spuste grudi ili slično - rekla je za Dečijisajt. 

 

Takođe, dotakla se i kometara koje često dobija u javnosti.

 

- Često nailazim na komentare: “Dobro, a zašto vi to toliko u javnosti forsirate?” Pa nije poenta u tome da ću da se spakujem i da odem negde napolje da u javnosti dojim dete tek tako. Najviše volim da dojim ćerku u udobnosti svog doma. Imam i posebne jastuke za to. Poenta je da često nisi u situaciji da budeš kod kuće i ne možeš uvek tako da se organizuješ - objasnila je Bojana, pa je dodala:

 

 

- Onda dolaziš u situaciju da treba da to uradiš tamo gde se zatekneš, a onda se žene zbog toga osećaju loše. A ne bi trebalo. E, zbog tih loših komentara dobijem želju da namerno objavim fotografiju, jer kad već imam medijski prostor, zašto da ga ne iskoristim da pružim podršku i da ohrabrim druge žene? Nekada ćeš biti u restoranu, a nekada ćeš biti zaglavljen u autobusu iz ne znam kog razloga, a beba je gladna, i ti bi sad da podojiš bebu, a nećeš jer se osećaš loše zbog pogleda i komentara. To nije u redu! - završila je Bojana svoje izlaganje.

 

Da podsetimo, Nikola Rokvić i Bojana Barović već godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Nakon Leone i Simeona, Rokvići su dobili još jednu devojčicu, Angelinu.

 

Ime Angelina je oblik imena Angela, potiče od grčke reči "angelos" i označava "anđela", a u prenesenom značenju "božjeg poslanika". 

 

 

makonda-tracker