fotografija koja topi srca

Torta koja je san svakog dečaka, baloni i mnogo detalja: Ovako su Nikola i Bojana Barović proslavili sinu 4. rođendan

0

Poznati par napravio je  rođendansku žurku za svog sina  Simeona u jednoj beogradskoj igraonici 

foto: Instagram / bojanabarovic
foto: Instagram / bojanabarovic

Poznati pevač Nikola Rokvić i njegova supruga manekenka Bojana Barović proslavili su rođendan svom sinu Simeonu. Maleni dečak je napunio 4. godine, a rođendanska žurka upriličena je u jednoj beogradskoj igraonici. 

 

Čini se da su roditelji ovog puta uslišili sve želje svog mališana. Nikola je na svom Instagram profilu podelio fotografiju koja je oslikala baš ono što je on oduvek najviše želeo - veliku i srećnu porodicu. 

 

Uz fotografiju je stajao opis:

 

- Naša mala pravoslavna porodica.

 

 

Ispod nje su odmah počeli da se nižu prelepi komentari u kojima su njegovi pratioci i svi koji prate njegov rad i muziku pisali rođendanske čestitke malom Simenonu i njegovoj porodici. 

 

Na stolu smo mogli da vidimo prelepu tortu sa likom poznatog crtanog junaka, a cela igraonica bila je dekorisana u tom duhu. Mnogo plavih balona i dečiji detalji učinili su da prostor bude ostvarenje sna svakog dečaka. 

 

Nikola i Bojana proslavili 4. rođendan sina  Simeona
Nikola i Bojana proslavili 4. rođendan sina Simeona foto: Instagram / nikolarokvic

 

Ipak, to nije bilo ono što je pokupilo simpatije svih prisutnih. Ono što je sve oduševilo jeste lepota koju porodica Rokvić neguje. 

 

Bojana je i ovog puta sve očarala jednostavnim, a tako efektnim izdanjem. Ona je jednostavne crne pantalone iskombinovala sa krem košuljom i kožnim čizmam u istoj nijansi koje su sezale do njeni kolena. 

 

Bojana Barović proslavila rođendan sina Simeona
Bojana Barović proslavila rođendan sina Simeona foto: Instagram / bojanabarovic

 

I Nikola i Bojana su blistali i celog popodneva nisu skidali osmeh sa lica. Iako se nedavno porodila, Bojana i dalje ima savršenu liniju na kojoj bi joj pozavidele i koleginice koje do sada nisu imale ni jedan porođaj. 

 

 

 

makonda-tracker