drugi nivo ljubavi

Rokvići na okupu uživaju zajedno: Deca Bojane Barović zagrljena na krevetu sa bebicom Angelinom

0

Lepši prizor i ovoliku količinu ljubavi dugo niste videli na jednoj fotografiji.

Nikola i Bojana
Nikola i Bojanafoto: Bojana Barović Instagram

Familija Rokvić imala je dosta povoda za radovanje u poslednje vreme. Prvo su Marko Rokvić i njegova supruga Sara postali roditelji po drugi put, a nedugo posle toga i žena njegovog rođenog brata Nikole se porodila.

 

Marko i Sara su postali roditelji po drugi put, a nakon sina Despota, sada su dobili ćerkicu Dragu.

 

Nikola i Bojana su se ostvarili kao roditelji po treći put, kada je Barovićeva 25. januara ove godine na svet donela prelepu devojčicu, kojoj su srećni roditelji dali ime Angelina.

 

Tako je njihova porodica dobila još jednog člana uz sina Simeona i ćerku Leonu. Inače, ime Angelina je izvučeno iz imena Anđela, a izvedeno je iz reči "angelus", što znači "anđeo".

 

 

Bojana je, kada se porodila, podelila jednu divnu fotografiju sa bebicom, koja je raznežila srce svima koju su je videli. A jedan od najskaldnijih parova na domaćoj javnoj sceni, nastavlja da nam na Instagramu otkriva detalje iz svog života.

 

 

Tako je Bojana sada šerovala još jednu fotografiju koja bi i kamen otopila. Ovoga puta uslikala je sve troje dece zajedno, zagrljene na krevetu. Leona kao najstarija je bila na početku, u sredini Simeon, dok je najmlađa Angelina spavala u njegovom naručju.

 

Leona, Simeon i Angelina
Leona, Simeon i Angelina foto: Bojana Barović Instagram

 

- Next Level - bio je komentar koji je Bojana napisala uz ovu fotografiju, što u prevodu sa engleskom znači "naredni nivo".

 

 

makonda-tracker