bez greške

Romantično, uvek trendi, a tako (ne)obično! 3 letnje haljine Danijele Dimitrovske kakve svaka devojka treba da ima

0

Kako se u bilo kojoj prilici obući tokom prolećnih i letnjih meseci, prepisujemo od popularne manekenke

Danijela Dimitrovska je uvek ultratrendi
Danijela Dimitrovska je uvek ultratrendifoto: instagram/danijeladimitrovska

Srpska manekenka Danijela Dimitrovska (36) jedna je od najpopularnijih poznatih devojaka na društvenim mrežama, a kako spada i u najbolje odevene dame naše javne scene – prava modna inspiracija!


Popularna lepotica i bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića preferira mladalački i upečatljiv stil, koji predstavlja spoj novih trendova i klasike, a nakon što nas je mesecima oduševljavala čizmama i kaputima, vreme je da zablista u prolećnoj i letnjoj sezoni.


I nije razočarala!

 

Kalendarski leto još uvek nije stiglo, ali je Danijela već obišla plaže i predstavila nam trendi modele kupaćih kostima za naredni period, videli smo mnogo svečanih i ležernih autfita, a na nas su poseban utisak ostavile njene letnje haljine.


Pre nekoliko nedelja, manekenka je na Instagramu podelila snimak na kom je vidimo u vrlo romantičnoj floralnoj kreaciji maksi dužine.

 

 

U pitanju je model srcolikog dekoltea, s kratkim puf-rukavima, koji se širi od kukova i ima dubok šlic. Savršeno i za dan i za veče u predstojećima mesecima!


Za jedan večernji izlazak, Danijela Dimitrovska odabrala je vanvremensku mini-haljinu kakva može da se nosi baš svakog leta.

 

 

Radi se o komadu bez rukava i bretela, ravno sečenom, koji prati liniju tela i i ističe njenu vitku figuru, a najbolje izgleda sa sandalama s visokom štiklom.


Nakon toga, popularna lepotica pokazala nam je cvetnu haljinu savršenu za šetnju sunčanom Budvom.

 

Njen izbor bila je kreacija roze boje ukrašena cvetovima različitih pink i plavih nijansi, koja ima dublji šlic, volane i jednu bretelu.

 

 

makonda-tracker