monohromatski sti

Apsolutni must have ovog proleća: Danijela Dimitrovska u haljini koja DODAJE kilograme, a njoj stoji SAVRŠENO

0

Košulja pa haljina, a preko "oversize" sako: ovu neobičnu kombinaciju je ponela Danijela Dimitrovska i oduševila sofisticiranim izgledom.

foto: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES
foto: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Manekenka Danijela Dimitrovska je veoma aktivna na društvenim mrežama i gotovo da nas svakodnevno obraduje svojim modnim odabirima i propagiranjem zdravog načina ishrane u kombinaciji sa fizičkom aktivnošću.

 

Kada pogledamo njene društvene mreže možemo da primetimo da najviše voli da nosi neutralne boje i da kombinuje jednobojne "basic" komade.

 

Tako je bilo i ovog puta, a kako je i sama napisala u okviru Instagram priča, soficistiranost koju obožava postiže tako što se odluči za monohromatski stil.

 

Manekenka se pojavila u kombinaciji koja ne stoji svakome, ali njoj pristaje savršeno.

U prvom planu je krep top-haljina u drap nijansi. Iako je ova haljina zbog materijala od koga je napravljena nezgodna za nošenje, jer zbog nabora koje pravi može da doda nekoliko kilograma, Danijeli idealno stoji.

 

Ispod haljine je obukla klasičnu belu košulju, a preko je ogrnula "oversize" sivi sako koji će biti apsolutni trend ovog proleća.

 

Celu kombinaciju je zaokružila krem antilop čizmama sa špicastim vrhom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Cela ova kombinacija je nesumnjivo sofisticirana, ali ipak nezgodna za nošenje zbog nabora i materijala i nije za svakoga.

 

Danijela je kosu pustila da pada u blagim talasima, a ceo mejkap je odisao svežinom i prirodnošću

 

makonda-tracker