soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

leptirići u stomaku

"Ljubav nas pokreće, kada volimo to ne možemo da sakrijemo": Danijela Dimitrovska prvi put o novom dečku

Naša poznata manekenka je prvi put pričala o svojoj novoj ljubavi - fudbaleru Jevremu Kosniću. 

Danijela je opet srećno zaljubljena
Danijela je opet srećno zaljubljenafoto: Instagram / danijeladimitrovska/

Danijela Dimitrovska je dugi niz godina bila u skladnom braku sa poznatim voditeljem Ognjenom Amidžićem. Međutim, oni su pre nekoliko meseci zajedničkim javnim saopštenjem obavestili javnost da se razvode.

 

Ubrzo nakon toga, saznalo se da je Ognjen u vezi sa koleginicom Minom Naumović. Da i lepa Danijela nakon razlaza sa Amidžićem ima novu ljubav saznalo se pre nekoliko dana. 

 

Dimitrovska je u vezi sa nekadašanjim fudbalerom Jevremom Kosnićem. A sada su i zajedno primećeni na jednoj modnoj reviji u Crnoj Gori.

 

Danijela odlučila da tokom te revije u Budvi prvi put javno progovori o nekim detaljima svog emotivnog života od kada se razišla sa Ognjenom Amidžićem. 

 

- Život je amplituda koja ide gore-dole. Svi imamo tužne i srećne trenutke, ali je činjenica da nas ljubav pokreće i da kada smo zaljubljeni i voljeni, da to ne možemo da sakrijemo, posebno žene, jer smo mi emotivnije i empatičnije - rekla je za Blic lepa manekenka. 

 

Dimitrovska je istakla da je trenutno jako srećna
Dimitrovska je istakla da je trenutno jako srećna foto: Instgram / danijeladimitrovska

Danijela i Jevrem su sedeli jedno pored drugog na reviji, a Dimitrovska je otkrila da je jako radosna u ovom trenutku. 

- Mislim da je to što ste videli dovoljno, kao i to što kažem da sam srećna, tako da više od toga u ovom momentu ne bih otkrivala - navela Dimitrovska.