motiv đurđevka

Krije višak oko struka & odiše romantikom: Ako možete da kupite samo jednu košulju-haljinu, nabavite sličnu ovoj

0

I najjednostavnije dizajnirana košulja-haljina A-kroja može biti komad kojim se ostavlja snažan utisak, ako odabere pravu

Niki Hilton u košulji-haljini brenda Oscar de la Renta
Niki Hilton u košulji-haljini brenda Oscar de la Renta foto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Niki Hilton, jedna od naslednica čuvene porodice Hilton i mlađa sestra rijaliti zvezde i poslovne žene Paris Hilton, poznata je kao dama čiji je svaki izlazak iz kuće instant vest na modnim portalima.


Ona neguje vrlo otmen stil, a iako može da priušti sve što poželi, nije joj strano da ponavlja kombinacije i komade (poput šik kaputa koji nosi svake zime), kao i da bira izgleda vrlo jednostavno.


Tek poneki statement detalj ili kroj izdvaja se i čini njena modna izdanja nezaboravnim, a takva je prolećna haljina u kojoj je Niki Hilton viđena pre nekoliko dana u Njujorku.

Ona je fotografisana tokom šetnje, kada je nosila vrlo elegantnu košulju-haljinu maksi dužine, ali ne bilo kakvu – u pitanju je komad koji potpisuje modna kuća Oscar de la Renta i za koji je izdvojila čak 3.290 dolara.

 

Niki Hilton u košulji-haljini modne kuće Oscar de la Renta
Niki Hilton u košulji-haljini modne kuće Oscar de la Renta foto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dugačka kreacija A-kroja ima rusku kragnu, blago zvonaste rukave i vrlo je svedenog dizajna, ali tu je dezen zbog kog je nemoguće ne primetiti je: zeleni listovi s graničicama belih đurđevaka, koji odišu prolećnom atmosferom i vedrinom. Ona izdužuje figuru, prekriva eventualni višak u predelu struka, kukova i zadnjice i odlično je oružje ako želite da sakrijete koji kilogram, a veoma je trendi.

 

Haljine ovog brenda, naravno, ne mogu da priušte baš svi, ali je ovaj stajling Niki Hilton odlična inspiracija za prolećnu sezonu. U njoj nam se, kao i svake godine, vraćaju košulje-haljine kao jedan od modnih imperativa, dok su haljine do poda 2024. još popularnije nego ranijih godina, a tu je i cvetni print, što spaja sve trendove koji su vam potrebni da ostavite utisak.

 

Niki Hilton u košulji-haljini modne kuće Oscar de la Renta
Niki Hilton u košulji-haljini modne kuće Oscar de la Renta foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Niki je uz to ponela i manju Hermes torbu svetlozelene boje, koja se odlično uklopila uz njen stajling, kao i "gole" sandale s platformom.


Savršeno za prolećni dan!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu mladih

 

makonda-tracker