srećni

Konačno se ne skrivaju od javnosti i - PRESLATKI SU: Prve zajedničke fotografije Danijele Dimitrovske i fudbalera

0

Čini se da je došlo njihovih 5 minuta 

Prve zajedničke fotografije Danijele Dimitrovske i novog dečka u javnosti
Prve zajedničke fotografije Danijele Dimitrovske i novog dečka u javnosti foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata manekenka Danijela Dimitrovska nedavno se razvela od našeg poznatog voditelja Ognjena Amidžića nakon čega je neko vreme bila sama. 

 

Ognjen je veoma brzo pronašao novu srodnu dušu i otpočeo vezu sa koleginicom, voditeljkom Minom Naumović. Njih dvoje su više puta viđeni zajedno kako uživaju van granica Srbije, a čini se da je sada došlo vreme da i Danijela krene dalje.

 

Naime, pre nekoliko dana domaći mediji su pisali o tome da je i ona našla novog partnera. Nagađalo se da je u pitanju fudbaler Jevrem Konić, a nakon nekoliko dana ta pisanja su i potrvrđena.

 

 

Nije poznato pre koliko vremena su Danijela i Jevrem otpočeli svoju vezu, ali ono što možemo da vidimo jeste činjenica da je Danijela spremna da ga predstavi javnosti.

 

Nakon što se otkrilo ko je u pitanju njih dvoje su počeli da izlaze u javnosti zajedno, pa je to bila prilika da potvrde svoju vezu i ljubav.

 

 

Njih dvoje su uslikani zajedno na jednom prestoničkom događaju, a onda je i Danijela te fotke objavila na svom Instagram storiju.

 

U nastavku sledi galerija u kojoj možete videti njihove zajedničke fotografije

 

1 / 5 Foto: Instagram / danijeladimitrovska/

 

 

makonda-tracker