"dugo se kuvalo..."

Razvod od Ognjena Amidžića – "SMRT BEZ UMIRANJA": Danijela Dimitrovska prvi put o krahu braka s voditeljem

0

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska rastali su se prošle godine, a poznata lepotica sada je priznala da odluka nije bila laka

Danijela Dimitrovska i OGnjen Amidžić važili su za jedan od najstabilnijih domaćih parova na javnoj sceni
Danijela Dimitrovska i OGnjen Amidžić važili su za jedan od najstabilnijih domaćih parova na javnoj scenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

U julu 2021. godine, domaću javnost iznenadila je vest da su se poznati voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska rastali posle10 godina braka.


Oni su izdali zajedničko saopštenje za medija, objasnivši da je to prvi i poslednji put da pričaju o svojoj intimi.


Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - rekli su bivši supružnici.

 

Danijela Dimitrovska i OGnjen Amidžić
Danijela Dimitrovska i OGnjen Amidžićfoto: Sonja Spasić

Od tada Ognjen i Danijela, kako su najavili, nisu više pričali o svom rastanku, a nastavili su da neguju korektan odnos i zajedno brinu o sinu Matiji.


Ipak, gostujući nedavno u emisiji "Realna priča" na Kurir TV-u, manekenka je priznala da razvod smatra jednim od najbolnijih ljudskih iskustava.

 

Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd. – istakla je Danijela.


Iako ne voli da eksponira svoj privatni život, manekenka priznaje da je svesna da ne može da izbegne da se o njemu piše jer je, na kraju krajeva, javna ličnost.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


– Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ljude to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to u redu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju – rekla je poznata lepotica.


Danijela je piznala da je razvod već neko vreme bio u vazduhu, a za konačnu odluku je bilo potrebno mnogo vremena. Ipak, danas njen bivši suprug Ognjen Amidžić imaju dobar odnos.

 


To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom – izjavila je Danijela.

 

Emisiju Realna priča u kojoj je gostovala Danijela DImitrovska pogledajte u nastavku.

 

 

makonda-tracker