sve joj stoji

Štikle joj nisu neophodne da ostavi utisak: Kraljica Leticija i u autfitu za svaki dan oduzima dah Španiji

0

Kako izgledati spektakularno bez mnogo truda, dobro zna Leticija od Španije

foto: EPA-EFE/Ballesteros
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Španska kraljevska porodica ovih dana boravi u Asturiji, automnoj zajednici na severu države, čija je princeza Leonor, njihova starija ćerka i prestolonaslednica kralja Felipea VI.


Tradicionalni prvi u redu za španski tron nosi titulu princa, u ovom slučaju princeze, od Asturije, zbog čega je ovaj deo Španije izuzetno važan kraljevskoj porodici, koja je očigledno sjajno provodi proteklih dana.


Poslednje mesto koje su posetili je Kadaveu, parohija u Valdezu, gde su kralj Felipe, kraljica Leticija i princeza Leonor razgovarali s lokalnim stanovništvom i prošetali ulicama, a najviše su uživali u razgovoru s mališanima, od kojih su im mnogi spremili divne crteže.

 

Nakon što su nas pre nekoliko večeri, na koncertu povodom dodele Nagrada princeze od Asturije, oduševile elegancijom, španska kraljica i princeza ovog puta su odabrale ležerniji stil.


Leticija je poznata kao žena koja ume da ostavi utisak, a sada je pokazala i kako postići najjednostavnije!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Ballesteros

 

Ona je, naime odabrala vanvremenski klasik kada je u pitanju jesenji svakodnevni stil – lagani vuneni pulover sa prugama. U pitanju je crno-beli džemperak okruglog i zatvorenog izreza, a kraljica Leticija opredelila se za horizontalne pruge i model modne kuće Hugo Boss.


Uz to je ponela jednostavne crne pantalone ravnog kroja i kožne cipele s niskom blok-petom, čime je postigla vrlo praktičan i udoban stajling za ležernije prilike.


Njena ćerka Leonor i sama je birala sličan autfit, ali njen izbor su roze džemper i krem kargo pantalone, u kombinaciji s belim patikama.

 

 

makonda-tracker