street style

I za leto i za zimu, i uz ravno i uz štikle: Urbane pantalone za koje vredi dati novac – a nisu ni skupe!

0

Najmodernije pantalone ove jesenje sezone biće model koji verovatno već imate u ormanu, a srpske i svetske influenserke su lude za njima

foto: instagram/tamara
foto: instagram/tamara

Kargo pantalone spadale su u vodeće trendove tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih, a ovih dana doživljavaju veliki povratak.


Inspirisane vojničkim stilom, kargo pantalone obično imaju velike džepove na preklop, udobne su i dostupne u svim bojama, premda su omiljene one u kaki i maslinastim nijansama.


Kada su tek počele da osvajaju svet mode, najčešće smo ih viđali na Avril Lavinj, Britni Spirs i Bijonse, a danas su omiljeni odevni predmet Bele Hadid i sestara Kardašijan.

 

One su funkcionalne, udobne, imaju oštru urbanu crtu i lako se kombinuju, a dok su ranije bile rezervisane za svakodnevni stil i nošenje s patikama, sada mogu da se nose čak i s vrlo elegantnom obućom i bluzama, pa nije retkost videti kargo pantalone u spoju s košuljom i salonkama.

 


Nakon svetskih zvezda, i naše influenserke nose ih na bezbroj načina, a koliko mogućnosti pružaju ove pantalone nedavno je pokazala manekenka Marija Žeželj. Tokom boravka u Milanu, ona je krajem septembra ponela efektne pantalone s mnoštvom džepova različitih dimenzija u kombinaciji s kratkim čizmama tankih štikli i krop topom s aplikacijom. Savršen izbor za veče u gradu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

Još početkom godine, u ultratrendi kargo pantalonama videli smo svetski popularnu influenserku Tamaru Kalinić, koja je kombinovala ovakav bež model sa safari jaknicom iste nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

S druge strane, Una Krlić ponela je svoje vrećaste pantalone s ravnom obućom, a njen izbor je pao na upečatljive japanke svetlozelene boje, koje su se odlično uklopile uz zelenu odeću i kupaći kostim.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNA (@unakrlic)

 

Ovaj model je vanvremenski klasik svakodnevnog stila, dostupne su svedene varijante s jednim džepom, kao i vrećasti modeli s velikim brojem džepova, a u prodavnicama u Srbiji su vrlo pristupačne, pa se mogu naći i za 1.900 dinara.

 

 

makonda-tracker