inspiracija

Besplatan trik koji svaku ženu pretvara u DAMU! Kraljica Leticija zna kako postići OTMENOST za samo nekoliko sekundi

0

Ovog puta nije u pitanju samo izvanredan stil, a Leticija od Španije ponovo se obukla za desetku! Šta je to nadmašilo čak i njen besprekoran stajling?

foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija od Španije prisustvovali su svečanom otvaranju ovogodišnjeg Sajma knjiga u Frankfurtu, najvećem i najznačajnijem svetskom sajmu knjiga.


Budući da je Španija počasni gost i glavna tema Sajma 2022. godine, kraljevski par je svojim prisustvom uveličao ovaj događaj, a supruga španskog kralja ponovo je sve očarala svojim izgledom.


Leticija, koja je poznata po tome što najlepša modna izdanja čuva za kulturne događaje, odabrala je ovog puta crno-belo izdanje koje odiše otmenoću i ističe njenu vitku figuru.

 

Ona se pojavila u laganoj beloj bluzi modne kuće Hugo Boss koja ima kratke slepi miš-rukave i dubokoj midi-suknje istog brenda koju krasi neobična kopča sa strane. Sve je zaokružila Magrit pismo-tašnom plave boje i teget salonkama Nine Riči, a rezultat je poslovna elegancija zbog koje se svet divi uvek otmenoj Leticiji od Španije.

 

1 / 6 Foto: Andreas Rentz / POOL


Međutim, ovog puta nije u pitanju samo njen odevni stil! Felipeova izabranica, koja obično nosi kosu puštenu, rešila je sada da napravi izuzetak i postigla moćan efekat.


Leticija je kosu podelila na razdeljak, zalizala je iza ušiju i podigla u nisku punđu, bez vidljivih šnala i detalja.


Ova frizura je proveren način da se s lakoćom postigne sofisticiran, odmeren i vrlo otmen izgled, idealan za posebne prilike. Postoji mnogo načina da se oblikuje ovakva punđica, a u ovom snimku pogledajte tri jednostavnih caka za nisku punđu.

 

 

 

makonda-tracker