letnji stil

Leonor je nosi kao devojčica, a mama — kao ZAVODNICA! Kraljica Leticija u ćerkinoj haljini očarala Španiju

0

Mesec dana nakon što smo 16-godišnju špansku prestolonaslednicu Leonor videli u ovoj košulji-haljini, ona ju je pozajmila svojoj majci

foto: EPA-EFE/J.J. Guillén
foto: EPA-EFE/J.J. Guillén

Kraljica Leticija od Španije (49) blisko sarađuje s Unicefovim španskim ogrankom i rado učestvuje u svim aktivnostima, pa tako nije izostala s radnog sastanka za mentalno zdravlje dece i adolescenata.


Cilj ovog okupljanja bio je da se pozabavi problemima u vezi s mentalnim zdravljem dečaka, devojčica i adolescenata iz kliničke, preventivne i porodične perspektive, a razgovaralo se o trenutnoj situaciji u Španiji, budući da je duševnog zdravlje dece nakon pandemije sve veći problem.

 

Kao i obično, kraljica Leticija bila je besprekorno doterana, a ovog puta nije, kao obično, na sastanak stigla u odelu, već se opredelila za klasični letnji stil.


Ona je u sedište ove organizacije stigla u košulji-haljini, vrlo lepršavom dezeniranom modelu A-kroja.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/J.J. Guillén

 

Zanimljivo je da je pre mesec dana isti ovaj komad nosila njena ćerka princeza Leonor (16), prestolonaslednica trona i princeza od Asturije.

 

Princeza Sofija, princeza Leonor
foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Dok je mlada princeza haljinu brenda Dándara ponela sa zatvorenim ravnim sandalama, njena majka odabrala je espadrile podignute pete. U pitanju je par obuće u braon boji poznatog high-street brenda Uterqüe, koji ima otvorenu petu i trake s etno motivima koje se vezuju oko članka.


Leticijinom toaletom dominiraju crvene šare, uz sićušne braon detalje, pa je ovo bio sjajan izbor obuće, a španska kraljica je, kao i uvek, nosila svoj prepoznatljivi zlatni prsten Katen Holam.

 

 

makonda-tracker