fenomenalna

Damska, a vatrena, jednostavna, a BOMBASTIČNA: Haljina kraljice Leticije je modna lekcija koja vam je neophodna

0

Jedan detalj bio je dovoljan da svi pogledi budu usmereni u lepu špansku kraljicu

foto: EPA-EFE/Ballesteros
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Španska kraljevska porodica prisustvovala je u Ovijedu koncertu povodom dodele Nagrada princeze od Asturije, a kralj Felipe i njegove dame ostavili su ponovo sjajan utisak svedenom elegancijom.


Španski kralj odabrao je klasino odelo s belom košuljom i kariranom kravatom, dok su princeze Leonor i Sofija izgledale vrlo elegantno u pink odelu i tamnozelenoj haljini. Utisak večeri je, međutim, kao i obično, kraljica Leticija, koja je još jednom pokazala zašto spada u najbolje odevene žene planete.

 

Kraljica Španije pojavila se u naizgled jednostavnoj haljini koju potpisuje Teresa Helbig, a u pitanju je plišani komad iz kolekcije za aktuelnu sezonu.

 

Supruga Felipea VI odlučila se za crnu boju i model haljine koja je u gornjem delu pripijena uz telo, dok donji pada pored nogu.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Ballesteros

 

Ova vrlo šik kreacija otkriva leđa i besprekorno izvajana ramena i ruke španske kraljice, a njen najupečatljiviji deo je ukras na grudima – isprepleteni nizovi šljokica koji privlače pogled.


Leticija je upotpunila ovo izdanje pismo-tašnom brenda Magrit, crnim aksesoarom sa zmijskim printom, i crnim salonkama otvorene pete.
Bez mnogo komplikovanja, a oduzima dah!

 

 

makonda-tracker