BOJA VATRE

Skriva višak u predelu stomaka, izdužuje figuru: Magična haljina kraljice Leticije savršena za svaki tip građe

0

Trendi haljina na preklop je uvek pouzdano rešenje ako želite da istaknete najbolje na svojoj figuri, a španska kraljica Leticija to odlično zna

foto: EPA-EFE/J.J.Guillen
foto: EPA-EFE/J.J.Guillen

Španski kralj Felipe i kraljica Leticija prisustvovali su u Madridu godišnjem sastanku Odbora poverenika Instituta Servantes za 2022. godinu u Kraljevskoj palati Aranhuez. Čuveni institut ima za cilj da promoviše španski jezik i špansku i latinoameričku kulturu širom sveta, a kraljevski par, naročito Leticija, aktivno učestvuju u njegovom radu i često prisustvuju događajima u organizaciji Instituta.


Kao i uvek kada se njen radni zadatak tiče promocije njene zemlje i kulture, španska kraljica odabrala je autfit crvene boje, a ovog puta je izbor pao na jednu stariju haljinu koju odavno nismo imali priliku da vidimo.

 

Leticija je, naime, na sastanak stigla u jednostavnoj kreaciji midi dužine, a u pitanju je model kratkih rukava i V-izreza koji potpisuje španski brenda Cherubina.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/J.J.Guillen

 

Reč je o modelu "Suzie", trendi haljini na preklop koja vizuelno podiže i sužava struk, zahvaljujući tome što je on malo ispod grudi, a već odatle se postepeno širi i skriva od pogleda eventualni višak u predelu struka, stomaka, kukova i zadnjice.

 

Nije da je to potrebno španskoj kraljici, doduše, budući da ona važi za jednu od poznatih dama iz evropskih kraljevskih porodica koje najviše vremena provode u teretani.


Leticija je uz ovaj šik model ponela slingback cipele, odnosno model otvorene pete, a opredelila se za nude obuću kuće Carolina Herrera.

 

 

makonda-tracker