(FOTO)

Klasik koji ima i Megan Markl: Leticija od Španije već godinama nosi istu KOŽNU SUKNJU i svaki put je drugačija

0

Španski kraljevski par, Leticija i Felipe, trenutno su u službenoj poseti Nemačkoj.

foto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Leticija i kralj Felipe borave u Nemačkoj, u službenoj poseti, a to vreme su iskoristili i da obiđu Frankfurt, grad u kom je trenutno Međunarodni sajam knjiga. Radi se o najvećem svetskom sajmu, a Španija je ove godine počasni gost.

 

Leticija je od trenutka dolaska u Nemačku svakim svojim modnim izdanjem iznova oduševljavala svet, pa smo tako mogli da je vidimo i u opuštenim varijantama koju čine odela i ravna obuća, dok je uvek nepogrešiva kada je visoka elegancija u pitanju.

Za obilazak Sajma, kraljica je odabrala crveni kožni komplet Hugo Boss sastavljen od kratke jakne i suknje pencil kroja. Leticija je ispod jakne imala elegantnu belu bluzu sa visokom kragnom i naborima, a sve je upotpunila crvenim salonkama u nijansi kompleta.

 

1 / 4 Foto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Inače, istu suknju ima i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl. Ona ju je nosila 2019. tokom jedne rasprave o rodnoj ravnopravnosti. Megan je svoju suknju uklopila uz bluzu nešto tamnije nijanse i uz salonke u istoj boji.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

I sama kraljica Leticija vrlo često reciklira komade odeće, pa tako nije retkost videti je u nečemu što je već nosila prethodnih godina. Ona je ovaj model kožne suknje oblačila isto 2019. godine u Južnoj Koreji, a tada je uklopila uz belu svilenu bluzu sa naglašenim rukavima.

 

 

makonda-tracker