ona zna kako treba

Boja koja odiše svečanošću i kroj koji širi eleganciju: Leticija od Španije očarala još jednim savršenim izdanjem (FOTO)

1

Kraljica Leticija je sa svojom porodicom prisustvovala vojnoj paradi u Madridu, povodom Dana državnosti Španije.

foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije je sa svojim suprugom kraljom Felipeom i ćerkom Sofijom prisustvovala vojnoj paradi u Madridu povodom Dana državnosti Španije.

 

Leticija je jedna od najbolje obučenih žena na svetu i svakim svojim pojavljivanjem iznova to dokazuje.

Za ovu svečanu priliku kraljica je odabrala mint zelenu haljinu koja je ukrašena sitnim belim tufnama. Ova kreacija ima visoku kragnu i posebno dizajnirane rukave. Naime, materijal na rukavima je po sredini rasečen tako da minimalno otkriva ruke, dok je sama haljina blago strukirana i naglašava kraljičinu vitku liniju.

 

Ona je upotpunila svoju kombinaciju svetlim salonkama i pismo torbi u istoj nijansi. Zanimljivo je da i torba i salonke pripadaju istom brendu Magrit i kraljica ih je već nosila nekoliko puta, dok je haljina nova u njenoj kolekciji i do sada se nije pojavljivala u njoj.

 

1 / 3 Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kraljica je imala još par upečatljivih minđuša, a frizura je bila posebno elegantna, niska punđa nikada ne može delovati obično. Kao i uvek, Leticija od Španije ne koristi jaku šminku, pa se odlučila za proverenu kombinaciju koja joj najbolje stoji, topla nijansa na usnama, maskara i senka u braon boji.

 

 

makonda-tracker