DA LI STE ZNALI?

Priznala je da izbor nije bio lak: Princeza Kejt Midlton otkrila kako su ona i princ Vilijam odabrali imena za decu

0

Kejt Midlton je obišla jednu englesku bolnicu i tamo pričala o različitim iskustvima sa porodiljama.

foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton je tokom službene posete jednoj engleskoj bolnici, razgovarala sa majkama o svim avanturama koje roditeljstvo nosi, ali i o nekim svojim iskustvima.

 

Tokom te posete, princeza je otkrila i kako su njena deca dobila imena, te s kojim pritiskom su se ona i Vilijam nosili.

- Bila je divna i puno je pričala o tome kako se ona osećala kada je i sama postala majka - rekla je jedna od novopečenih mama koje su oduševljene jednostavnošću princeze.

 

- Pričala je o svojoj deci, pa čak i ono kako su im odabrali imena. Mnogi roditelji muku muče kod odabira imena za svoju decu, stoga je to bila jedna od tema s Kejt. Rekla je da su deci dali imena koja su im bila najdraža, ali i da zbog činjenice da svet s nestrpljenjem iščekuje njihovu objavu imena, osećala je veliki pritisak zbog svega - rekla je jedna porodilja.

 

1 / 4 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Kejt i Vilijam su prvo dete dobili 2013. godine i on se zove Džordž Aleksandar Luj, princeza Šarlot Elizabet Dajana se rodila 2015. dok je Luj Artur Čarls rođen 2018. godine.

 

 

makonda-tracker