tako se to radi!

Seksepil, bez imalo vulgarnosti: Damsko izdanje kraljice Leticije zbog kog su Špancima ZAKLECALA KOLENA

0

Supruga španskog kralja Felipea VI sinonim je za izuzetan stil, a ona iznova dokazuje da poslovni stil ne mora da bude dosadan

foto: Angel Naval marina / Shutterstock Editorial
foto: Angel Naval marina / Shutterstock Editorial

Španska kraljica Leticija prisustvovala je u La Riohi proglašenju pobednika "Nagrade princeze od Đirone" i još jednom pokazala zašto je zovu kraljicom modne reciklaže.


Ona je od glave do pete nosila komade u kojima smo je viđali ranije, ali na sasvim novi način!

 

Leticija je odabrala jednostavnu belu bluzu koju krasi tzv. pussy bow, efektna mašna koja daje notu ženstvenosti svakoj odevnoj kombinaciji, a u pitanju je model Bibosa, koji nosi potpis modne kuće Hugo Boss.


Ovaj modni klasik svečanog stila prošli put kad je nosila španska kraljica je kombinovala s poslovnim pantalonama karo dezena, a sada se opredelila za identičan print — ali drugačiji odevni predmet.

 

1 / 5 Foto: Angel Naval marina / Shutterstock Editorial


Naime, Leticija je ponela midi suknju brenda Massimo Dutti, asimetričnog dizajna i efektnog A kroja, koja je nešto dublja, pa je odličan način da se sakrije eventualni višak u predelu kukova. Iako možda ne deluje tako na prvi pogled, u pitanju je još jedan praktičan komad iz Leticijinog garderobera, budući da je prošli put nosila ovu suknju s običnim crnim džemperom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @espanha.real


Uz to je ponela maslinaste salonke od prevrnute kože modne kuće Carolina Herrera, koja potpisuje i njenu upečatljivu braon torbicu.


I, naravno, Leticija ne izlazi iz kuće bez svog čuvenog prstena Karen Holam!

 

 

makonda-tracker