fenomenalno

Sinonim za eleganciju i STIL bez mane: SVI kaputi kojima nas je Kejt Midlton oduševljavala u poslednjih godinu dana

Zimi nema boljeg, formalnijeg i moćnijeg komada od dobrog kaputa, a to najbolje zna vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton. Pogledajte kapute koje je nosila u prethodnih godinu dana i postavila toliko modnih lekcija...

1
1 / 12 Foto: Chris Jackson/WPA/Shutterstock Editorial/Profimedia

Kejt svaku sezonu kaputa ispoštuje na najbolji mogući način, pa ne samo što je uvek stilizovana za desetku, ona se uklapa uz sva pravila britanske kraljevske porodice i čini da svaki njen stajling, u bilo kojoj prilici, izgleda šik i superefektno.

 

 

Čak 80 odsto Kejtinih kaputa potpisuju britanski brendovi, a u 10 odsto slučajeva nosila italijanske marke kao što su Dolce & Gabbana, Miu Miu i Max Mara, a velika je obožavateljka i venecuelanske dizajnerke Karoline Herere.

 

Kako je pisao Dejli mejl, u čak 26 procenata prilika nosila je modele plave boje, od sofisticiranih mornarskih i kraljevskih tonova do pastelnih nijansi, a na drugom mestu (18 odsto prilika) su kaputi crvene boje, koje uglavnom nosi sa crnim najlonkama ili čarapama u boji kože. Na trećem mestu nalazi se zelena boja (u 16 odsto situacija), na četvrtom siva i bež boja (14 odsto), a kremasti i beli modeli su petom mestu (13 odsto). Kejt najređe nosi kapute ružičaste boje, dok crne kapute nosi isključivo na Dan sećanja.

 

Evo nekih od njih koje je nosila tokom 2021, ali i početkom 2022. godine...

 

  • Ovaj kamel kaput vojvotkinja rado reciklira, potpisuje ga brend Massimo Dutti, a ove zime nosila ga je uz dvodelni pleteni komplet i antilop čizme.


 

Kejt Midlton
foto: Profimedia
  • Kejt je nosila crveni kaput Ketrin Voker na službi u Vestminsterskoj opatiji kakve se održavaju širom Velike Britanije u susret Božiću, a na kojoj se čitaju jevanđenja i hor peva božićne pesme.


 

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
  • Ketrin je obeležila objavljivanje svoje knjige Hold Still u Nacionalnoj galeriji portreta noseći crveni Eponine kaput.


 

Kejt Midlton
foto: Profimedia
  • Kejt je početkom 2021. godine birala ružičasti Max & Co. kaput, iako tako retko nosi roze kapute...


 

Kejt i Vilijam, Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Profimedia
  • Još jedan Ketrin Voker kaput nosila je povodom Dana sećanja, i to u mornarskoplavoj nijansi, obučen preko Aleksandar Mekvin komada inspirisanog uniformom...


 

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

makonda-tracker