(video)

Snimak koji je za kratko vreme obišao planetu: Pogledajte zbog kog poteza su Kejt Midlton prozvali "princeza dece"

0

Princ Vilijam i Kejt Midlton su obišli Vels, a to je ujedno bilo i njihovo prvo putovanje nakon smrti kraljice Elizabete II.

foto: EPA/ TOLGA AKMEN
foto: EPA/ TOLGA AKMEN

Novi kralj Velike Britanije je Čarls III, a samim tim njegovu dosadašnju titulu princ od Velsa, preuzeo je njegov stariji sin, Vilijam. On i Kejt Midlton su posetili Vels, a tamo ih je sačekao veliki broj okupljenih.

 

Između ostalog, obišli su stanicu čamaca za spasavanje, pričali sa posadom i volonterima, ali svu pažnju je ukrao četvorogodišnji dečak.

Princeza od Velsa je dobila poklon od dečaka, koji joj je dao buket cveća i bio toliko oduševljen tokom razgovora sa njom, pa je taj video za kratko vreme postao jako popularan. Kejt je čučnula i pozdravila se sa detetom, a potom im se pridružio i princ Vilijam. 

Komentari oduševljenih ljudi su se samo nizali, a svi su primetili dečakovu sreću dok priča sa Kejt, pa su konstatovali kako je ona, zapravo, princeza dece. 

 

Inače, Kejtina prva službena kraljevska dužnost je bila baš na tom istom mestu, samo 2011. godine i to samo dva meseca pre nego što su se venčali. 

 

 

makonda-tracker