fatalna

Ni Hale Beri ne bi izgledala bolje! Mačkasti kombinezon Tamare Dragičević koji zaustavlja saobraćaj

1

Vamp izdanje srpske glumice privuklo bi pažnju na holivudskom crvenom tepihu, a ona ga je odabrala za svakodnevnu priliku... I izgleda spektakularno!

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Tamara Dragičević poznata je kao jedna od slavnih dama koje sve umeju da iznesu, a do sad sm je viđali u trendi kompletima, elegantnim haljina, udobnim street style odevnim varijantama...


Najnoviji od njenih odevnih komada koji privlači pažnju i mami uzdahe nije tipičan za njen stil, ali joj definitivno pristaje!

 

Tamara je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju za koju je pozirala u crnom kombinezonu, koji na prvi pogled izgleda kao je sastavljen od kratkog topa i dubokih helanki. Tajna je u efektnom izrezu ispod grudi, detalju koji dominira svetom mode protekle dve sezone i koji na savršen način ističe njen vitak struk.

 


Glumica se opredelila za model potpuno pripijen uz telo, koji naglašava njenu besprekornu figuru, a tu je i doza romantičnog stila zahvaljujući donekle srcolikom dekolteu i širim bretelama kakve obično viđamo na haljinama starinskog dizajna.


Ovaj autfit podsetio nas je na jednu haljinu ultimativne holivudsku Žene-mačke Hale Beri, kao i na njenu naslednicu na mestu ove antiherojke Zoi Kravic, koja je nedavno nosila haljine sa izrezima u sličnom stilu.

 

1 / 5 Foto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ako nas pitate, naš glas ide Tamari Dragičević!

 

 

makonda-tracker